Spor
  • 10.9.2024 10:31

Fenerbahçe yönetiminde 8 milyon euro'luk kriz.. Oğuz Aydın ve Levent Mercan

Fenerbahçe yönetimi 8 milyon euro'luk krizi nasıl çözeceğini düşünüyor

Fenerbahçe'de 6 milyon Euro verilen Oğuz Aydın ile 2 milyon Euro bonservis ödenen Levent Mercan'la ne yapılacağı sorun oldu. İki oyuncu da Jose Mourinho tarafından düşünülmüyor. Sarı-lacivertlilerde ayrıca acilen gitmesi gereken isimler de belli oldu. Başkan Ali Koç bu sorunların bir an önce çözülmesi talimatını verdi. İşte o isimler...

Fenerbahçe'nin başında acilen çözüm arayan 7 tane dert var. Bunların 4'ü bir an önce takımdan gönderilmek istenen oyuncular. Diğer 3'ü ise UEFA Avrupa Ligi'nde performans gösteremedikleri için Mourinho tarafından UEFA'ya isimleri yazılmayanlar.

ACİLEN GİTMESİ GEREKENLER

* Serdar Aziz
* Ryan Kent
* Emre Mor
* Burak Kapacak

ÇÖZÜM ARANAN İSİMLER

* Oğuz Aydın
* Levent Mercan
* Bartuğ Elmaz

4 AYRILIK TAZMİNAT BEKLİYOR

Serdar, Mourinho'nun geldiği ilk günden beri kendine takım arıyor. Her sezon kiralanan Burak'ın zaten takımda kalması beklenmiyordu. Emre Mor ile Ryan Kent ise kendilerine verilen fırsatları değerlendiremedi. 4 oyuncu ayrılık için paralarını istiyor.

3 POTANSİYEL OYUNCU NE OLACAK?

Asıl sorun ise 6 milyon Euro'ya alınan Oğuz ile 2 milyon euro verilen Levent Mercan.. iki yeni transferin şu anda için şans bulma ihtimalleri yok. İkisi de oynamak istediği için ayrılmak istiyor. Aynen geçen sezon Sivasspor'a giden bu sezon da kendisine takım arayan Bartuğ Elmaz gibi.

Güncellenme Tarihi : 10.9.2024 10:36

İLGİLİ HABERLER