Spor
  • 19.9.2024 12:39

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci krizi patlak verdi!

Bu sezon şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Öte yandan iddiaya göre derbinin hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci krizi yaşanıyor. Kontratı gelecek sezon sona erecek olan yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci, kulüpten gelen teklifi reddetti.

Fenerbahçe son dakika haberleri: 21 Eylül'de oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisine odaklanmak isteyen Kanarya'da sözleşme krizi gündeme geldi. Takımın sevilen ve geçtiğimiz sezonda kariyerinin zirvesini yaşayan İrfan Can Kahveci'nin bilindiği üzere önümüzdeki yıl kontratı sona erecek.

Derbiye odaklanan takımda iddiaya göre İrfan Can Kahveci krizi patlak verdi.

Özellikle geçtiğimiz sezonu kariyer sezonu olarak geçiren İrfan Can Kahveci bu sezonu ağırlıklı olarak kulübede geçiriyor.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun kanatlarda Tadic ve Saint Maximin'i tercih etmesi sonrası ligde 4 maçta sadece 166 dakika forma giyebilen milli futbolcuyla ilgili şok bir iddia kulislerde konuşuluyor.

Yıldız futbolcunun kendisine son teklif edilen maaşı az bulduğu ve bu nedenle imza atmak istemediği belirtiliyor.İrfan Can bu sezon 8 maçta 1 gol atarken 1 asist yaptı. Yıldız oyuncunun piyasa değeri ise tam tamına 10 milyon Euro.

 

Güncellenme Tarihi : 19.9.2024 12:43

İLGİLİ HABERLER