Spor
  • 5.2.2021 10:09

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo idmana çıkmadı, Derbide yok

Hatay’a karşı deplasmanda kazanılan maçta sakatlanan ve arka adale yan kısmında ödem bulunan Fenerbahçeli futbolcunudaki ödemenin dağılması için doktorların yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin dinamosu Luiz Gustavo, yarın Kadıköy’de oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.Sarı lacivertlilerin 23. haftada deplasmanda 2-1 kazandığı Hatayspor karşılaşmasında sakatlanan Brezilyalı yıldızın arka adale yan kısmında ödem bulunuyor.

DHA'nın aktardığı son dakika haberine göre Hatayspor maçında sakatlanan Luiz Gustavo, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Bu sezon Fenerbahçe'nin en önemli oyuncuları arasında yer alan Luiz Gustavo, geçen sezonki Galatasaray derbisinde de forma giyememişti. Brezilyalı yıldız Fenerbahçe'nin son idmanında da yer almadı.

SON DAKİKA: BREZİLYALI YILDIZ LUİZ GUSTAVO GALATASARAY DERBİSİNDE YOK!

Son dakika gelişmesine göre Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Hatayspor maçının devre arasında sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen yıldız oyuncu takımının en güçlü silahlarından biri olarak dikkat çekiyordu.

Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen, Luiz Gustavo'nun sakatlığını değerlendirdi. Levent Tüzemen şöyle konuştu...

"Fenerbahçe'de olmazsa olmaz iki oyuncu var. Bunlardan biri kaleci Altay Bayındır diğeri de Luiz Gustavo. Luiz Gustavo'nun Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek olması Erol Bulut için büyük talihsizlik."

21’i Süper Lig’de, 3’ü de Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere 24 karşılaşmada oynayan Gustavo, bu mücadelelerde 1 gol attı

Güncellenme Tarihi : 5.2.2021 10:22

İLGİLİ HABERLER