Spor
  • 5.1.2022 10:38

Fenerbahçe'de teknik direktör haftası!

Sarı-Lacivertliler, teknik adam arayışına son noktayı koymaya hazırlanıyor. Sürpriz şekilde Joachim Löw ile yapılan görüşmeler yeniden hız kazandı. Jorge Jesus cephesinde ilerleme yok. Bilic, Çin’e galibiyetle veda etti. Hırvat basını ise Niko Kovac’ı Fenerbahçe’ye yazdı. Yeni hocanın bu hafta belli olması muhtemel...

JOACHIM LOW AŞKI ALEVLENDİ

Beşiktaş maçının ardından Vitor Pereira’nın görevine son verilmişti. Sonrasında yönetimin temasa geçtiği ilk isim Joachim Löw oldu. Ancak Alman çalıştırıcıyla yapılan görüşmelerde beklenen ilerleme kaydedilemedi. Fenerbahçe, diğer adaylara yöneldi.Löw defterinin kapandığı düşünülürken, sürpriz gelişmeler yaşandı. Sezon ortasında takım almaya sıcak bakmayan tecrübeli teknik adamın bu düşüncesinde geri adım attığı ve görüşmelerin yeniden başladığı kaydedildi. Ali Koç, başından beri 1 numaralı hedefi olan Löw için tüm imkanları zorluyor.

JESUS İNATÇI ÇIKTI

Jorge Jesus ile Fenerbahçe arasında yoğun şekilde süren görüşmelerde taraflar bir türlü orta yolu bulamadı. Portekizli çalıştırıcı şu anda sadece Sarı-Lacivertliler ile temas halinde olsa da taleplerinde geri adım atmıyor. Tecrübeli teknik adamın ekibiyle birlikte senelik 4 milyon Euro maaş istemesi yönetimi zorluyor.Jesus’un bunun dışında geniş transfer bütçesi talep ettiği de kaydedildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin çabaları şimdilik tecrübeli hocanın taleplerini aşağı çekmesi için yeterli olmadı.

BILIC'TEN ZAFERLE VEDA

Slaven Bilic, dün Beijing Guoan’ın başındaki son maçına Shenzhen deplasmanında çıktı. Hırvat teknik adamın takımı, sezonun son müsabakasını Yongjing Cao’nun tek golüyle kazanmayı bildi. Beijing ligi 5. sırada bitirdi. Bilic’in, kendisine söz veren kulüp başkanı Zhou Jinhui ile görüşerek sözleşmesini feshedeceği kaydedildi.

Löw ve Jesus ile önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanamaması halinde Hırvat hocaya resmi teklifin yapılması ve Bilic’in yeni teknik adam olarak göreve başlaması bekleniyor.

HIRVATLAR'DAN KOVAC İDDİASI

Niko Kovac’ın adı daha önce de Fenerbahçe ile anılmıştı. Hırvat teknik adam son olarak Monaco’yu çalıştırdı ve geçen hafta kendisiyle yollar ayrıldı. Hırvatistan basınında dün çıkan haberlerde, Sarı- Lacivertliler’in 50 yaşındaki teknik adamın durumunu öğrenmek için harekete geçtiği belirtildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.1.2022 10:40

İLGİLİ HABERLER