Spor
  • 24.12.2025 23:00

Fenerbahçe'den flaş Sadettin Saran açıklaması!

Fenerbahçe Spor Kulübü, İstanbul'da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan Başkan Sadettin Saran'a ilişkin bir açıklama yayımladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Başkan Sadettin Saran'a ilişkin bir açıklama yayımladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

Kamuoyu ve Büyük Fenerbahçe Camiasına Duyuru

Başkanımız Sayın Sadettin Saran, bu akşam İl Jandarma Komutanlığı tarafından, devam eden soruşturma kapsamında Fenerbahçe Başkanlık Makamı’ndan gözaltına alınmıştır.

Söz konusu soruşturma halen devam etmekte olup, süreç hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde, ilgili makamların yetki ve sorumluluğunda sürdürülmektedir.

Başkanımızın, bugüne kadar olduğu gibi bu süreci de sağduyu ve metanetle atlatacağına olan inancımız tamdır.

Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar kesintisiz şekilde devam edecek; Başkanımız Sayın Sadettin Saran, bu günleri geride bırakarak kulübümüz için kararlılıkla çalışmayı sürdürecektir.

Divan Kurulu Başkanımız Şekip Mosturoğlu, yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp avukatlarımız ve Başkanımız Sayın Sadettin Saran’ın avukatları ilgili süreçte başkanımıza eşlik etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Güncellenme Tarihi : 24.12.2025 22:33

İLGİLİ HABERLER