Spor
  • 25.1.2021 13:31

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın istediği İrfan Can için sürpriz teklif

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transferini istediği İrfan Can Kahveci'ye resmen talip oldu! İşte mektubun içeriği...

 Fenerbahçe, Galatasaray'ın transferi için uzun uğraşlar verdiği İrfan Can Kahveci için resmen devreye girdi. Sarı lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne mektup göndererek görüşme talebinde bulundu. Mektubun içeriği de ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Mesut Özil sonrası transferde hız kesmiyor. Attila Szalai ve Samuel-Osayi transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı lacivertlilerden çok konuşulacak bir hamle daha geldi.

Galatasaray'ın transferi için yoğun uğraş verdiği ve geçtiğimiz günlerde Hürriyet'in fotoğrafladığı İrfan Can Kahveci görüşmesinden sonuç çıkmazken; Fenerbahçe, oyuncu için resmen devreye girdi.

Sarı lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne bu transfer için talip olduklarını belirten bir mektup yolladı. Spor Arena'nın edindiği bilgiye göre; mektubun içeriği şöyle;

Fenerbahçe, Başakşehir'in genç futbolcusu İrfan Can Kahveci için bir görüşme talebinde bulundu. Transferin gerçekleşmesi ve rakamın belirlenmesi adına talepte bulunuldu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Fenerbahçe'den gelen bu isteği kabul etti. Daha sonra ise buluşma için takvim netleştirildi.

Buna göre iki takım yöneticileri kısa süre içinde bir araya gelecek ve pazarlıklar başlayacak.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.1.2021 13:37

İLGİLİ HABERLER