Spor
  • 1.6.2021 11:42

Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'e büyük şok

Fenerbahçe Gökhan Gönül için kararını verdi!

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takımı daha da güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de kimlerin transfer edileceği merak ediliyor. Takıma gelecek isimlerden ziyade takımdan kimlerin gönderileceği de bir diğer merak konusu. Bunlardna biri de Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül. Sarı lacivertliler oyuncu ile devam etmek istemiyor fakat Gökhan Gönül bir yıl daha kalmak istiyor. İşte merak edilen konunun detayları...

Geçtiğimiz sezonu 3.sırada bitiren Fenerbahçe, yapılan pahalı transferler sonrası alınmayan başarılardan dolayı eleştirilerin hedefi oldu. Sezon içinde Erol Bulut'u gönderen Fenerbahçe'de teknik direktör koltuğuna Emre Belözoğlu getirilmiş ve iyi bir çıkış yakalanmıştı. Şimdi ise yeni sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Bugün de Ali Koç'un basın açıklamasında Emre Belözoğlu ile 1 yıl daha devam edileceğini açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer edilecek isimlerin yanında takımdan gönderilecek olan isimler de netleşmeye başladı.

FENERBAHÇE'DE GÖKHAN GÖNÜL İÇİN KARAR VERİLDİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, biten sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istiyor. Adana Demirspor ile görüştüğü ileri sürülen oyuncunun tek amacının 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalmak olduğu belirtildi.

Ancak 36 yaşındaki futbolcuya uzatma teklifi sunmayan sarı-lacivertli kulüp, bu konuda gönülsüz... Fenerbahçe'nin sağ ve sol bek bölgeleri için yoğun bir araştırma içerisinde bulunduğu, Gökhan ve Novak'ın gelecek sezon kadrosunda yer almayacağı ifade ediliyor.

 

Güncellenme Tarihi : 1.6.2021 11:44

İLGİLİ HABERLER