Spor
  • 13.8.2015 09:38

Fenerbahçe'li Mehmet Topal dimdik ayakta

Fenerbahçe’de Mehmet Topal’ın aracının kurşunlanması olayı gündeme bomba gibi düşerken, Sarı-Lacivertli futbolcular futbola dönmeye çalışıyor. Arkadaşları Mehmet Topal ve Uygar’ın içinde bulunduğu aracın önceki gün kurşunlanması üzerine futbolcular büyük bir tedirginlik yaşamıştı.

Ancak dünkü idmana çıkan iki oyuncunun durumlarına sevinen Sarı-Lacivertliler bütün bunlara rağmen, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Arkadaşları tarafından sevgi çemberine alınan Mehmet Topal ve Uygar Mert’e ‘geçmiş olsun’ mesajlarını ileten Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, ardından idmana başladı. Olayın şokunu üzerinden attıkları gözlenen futbolculara teknik direktör Pereira da destek verdi.

Olağanüstü hal yok!
Portekizli teknik adam, “Artık futbola dönmeliyiz. Bizim işimiz sahada olacak. Lig başlıyor. Önemli maçlar oynayacağız. Bu süreçte, futbola konsantre olacağız” şeklinde açıklama yaptı. Bu arada Samandıra’da olayın ardından olağanüstü bir tedbirin alınmadığı da gözlendi.

Kaynak: Fanatik

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:53

İLGİLİ HABERLER