Spor
  • 27.5.2024 11:17

Fenerbahçeliler formalarıyla Galatasaray kutlamalarına katıldı

10 yıldır şampiyon olamayan Fenerbahçeliler isyan bayrağını çekti… şampiyonluk umutlarını yitiren sarı-lacivertli taraftarlar dün akşam Galatasaray’ın 24’üncü şampiyonluk kutlamalarına Fenerbahçe formalarıyla katıldılar. Eskiden olsa benzer bir durumda belki de olaylar çıkacakken, ezeli rekabetin bittiğine kanaat getiren Galatasaraylı taraftarlar da sarı-lacivertli futbol severleri aralarına eğlenmeleri için kabul ettiler.

Aziz Yıldırım'ın son 4 sezonu üstüne Ali Koç'un 6'ncı sezonu... Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasreti 10 sezona çıktı. En son 2013-14 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe ne yaparsa yapsın, şampiyonluğu uzaktan izliyor.

Fenerbahçeli taraftarların çoğu dün akşam şampiyonluk beklemiyordu... çünkü Sivasspor ve Konyaspor maçlarında kaybettikleri puanlar yüzünden geçen hafta ezeli rakiplerini yenmiş olmalarına rağmen Galatasaray'ın 2023-24 sezonu şampiyon bitireceğine inanıyorlardı.

Ancak dün akşam Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 yenmesinden sonra yurdun değişik yerlerinden gelen kutlama fotoğraf ve videolarında Fenerbahçeli taraftarların Galatasaraylı taraftarlarla beraber şampiyonluk kutlamaları dikkat çekti.

Akıllara efsane, “Vallahi rezalet, billahi rezalet, nerede kaldı ezeli rekabet” tezahüratı geldi.

Florya'daki şampiyonluk kutlamalarına Fenerbahçe formasıyla katılan bir taraftarın sözleri çok dikkat çekiciydi.

* Biz şampiyonluk ve kutlama göremiyoruz. Bari buraya gelelim dedik.

Bir başka Fenerbahçeli ise Galatasaraylı taraftarların omuzlarında Icardi sevinci yaparak ezeli rakiplerinin sevincine ortak oldu.

Gelen fotoğraflar bir ya da iki tane değildi... ciddi anlamda çok sayıda Fenerbahçeli taraftar, Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini gece boyunca paylaştı.


 

Bazıları bu görüntülerin Galatasaray taraftarlarınca yapılan enstantaneler olarak yorumladı. Ancak bir değil üç değil onlarca benzeri video ve fotoğraf geldi.


 

 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2024 11:50

İLGİLİ HABERLER