Spor
  • 25.7.2024 12:37

Fenerbahçe'nin 29 milyon euroluk süper yıldızı.. Youssef En-Nesyri

Fenerbahçe golcüsüne kavuştu! İşte Youssef En-Nesyri'nin yıllık ücreti….Fenerbahçe'nin 20 milyon Euro bonservisle Sevilla’dan kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri, İstanbul’a ayak bastı. Havalimanına akın eden Fenerbahçe taraftarı, büyük bir coşkuyla Faslı golcüyü karşılarken 27 yaşındaki yıldız oyuncunun Sarı Lacivertli ekipte kazanacağı senelik ücret de belli oldu.
Bonservisi bonusları ve bir yıllık maaşı toplam 29 milyon euro gibi rekor bir rakam..

Fenerbahçe golcüsüne kavuştu İşte Youssef En-Nesyrinin yıllık ücreti

Fenerbahçe bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler, görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdiği Faslı forveti İstanbul’a getirdi.

Mario Branco karşıladı

Mario Branco karşıladı

En-Nesyri’yi İstanbul’da Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco karşıladı. Tecrübeli forvet sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

KAP açıklaması geldi

KAP açıklaması geldi

Fenerbahçe’den KAP’a yapılan bildirimde, “Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri’nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız” denildi.

20 gol, 3 asistle oynadı

20 gol, 3 asistle oynadı

2023-24 sezonunda Sevilla ile toplam 41 maça çıkıp 3243 dakika süre alan En-Nesyri 20 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.

Kendine has gol sevinciyle selamladı

Kendine has gol sevinciyle selamladı

En-Nesyri gelir gelmez taraftarı coşturmayı da başardı. Başkan Ali Koç’un özel uçağıyla İstanbul’a ayak basan yıldız oyuncu kendine has gol sevinciyle Fenerbahçeliler’i selamlarken havalimanında büyük bir kalabalık vardı.

Bonservisi 20 milyon Euro

Bonservisi 20 milyon Euro+5 milyon euro bonus

En-Nesyri transferinin rakam olarak maliyeti henüz açıklanmadı. 20 milyon Euro bedelle kadroya katıldığı öğrenilen oyuncunun transfer detaylarının da imza sonrasında açıklanacağı belirtildi.

Yıllık 4 milyon Euro kazanacak

Yıllık 4 milyon Euro kazanacak

Kalabalık bir taraftar topluluğuyla İstanbul’a ayak basan yıldız isim büyük heyecan yaşarken 27 yaşındaki Faslı forvetin Fenerbahçe’de yıllık 4 milyon Euro ücret alacağı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2024 12:41

İLGİLİ HABERLER