Gündem
  • 25.4.2024 12:24

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusuna İspanyol devinden teklif!

Sezonun kritik haftalarında performansıyla büyük fark yaratan ve diğer yıldızların sustuğu haftalarda takımını sırtlayan Fenerbahçeli yıldız için Avrupa devi Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

Tadic etkisiz kaldı! 
Teknik Direktör İsmail Kartal'ın bu sezonki vazgeçilmez oyuncularından biri olan Dusan Tadic, puan kaybedilen Sivasspor deplasmanında etkisiz kaldı. 41 kez topla buluşan ve 31 pasında 25 isabet kaydeden tecrübeli kanat oyuncusu, 2 ortasında isabet sağlayamazken 1 uzun topunda da adresi bulamadı.

Akan oyunda 3 gol! 
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 33 maçın tamamında forma giyen Sırp yıldız, ürettiği 9 golün 6'sını penaltıdan atarken, akan oyunda sadece 3 gol bulabildi. Tadic'in bu sezon 11 asisti bulunuyor.

Szymanski'nin performansı 
Sarı-lacivertliler'deki ilk sezonuna harika bir giriş yapan Sebastian Szymanski, ligdeki ilk 20 haftada rakip fileleri 9 kez havalandırırken 9 da asist yapma başarısı göstermişti.

Son haftalarda düşüşte 
Ancak sonrasında düşüşe geçen ve beklentileri karşılayamayan Polonyalı oyuncu, oynadığı son 12 lig karşılaşmasında sadece Adana Demirspor maçında 1 asist üretebildi. 24 yaşındaki yıldız, Sivasspor karşısında da etkisiz bir performans sergiledi ve 71'de kenara alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2024 12:27

İLGİLİ HABERLER