![](https://img.habervitrini.com/Haber/_AnaManset/07a4ccb9-614f-4b4e-bb2a-f25a027853d4.jpg)
Fenerbahçe'ye korona darbesi.. 4 futbolcu koronavirüse yakalandı
Süper Lig'e verilen milli arada Antalya'da kamp yapacak olan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Sarı-lacivertli takımda 4 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Ayrıca açıklanan kamp kadrosun tam 10 oyuncu yer almadı.
Son dakika... Fenerbahçe , 4 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve Mesut Özil'e ise anestezi altında bel bölgesi faset eklem enjeksiyonu yapıldığını açıkladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Lige verilen arada çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan takımımızda bugün yapılan rutin testlerde 4 oyuncumuzun sonucu pozitif çıkmıştır.
MESUT ÖZİL KAMPTA YER ALMADI
Ayrıca takım kaptanımız Mesut Özil'e bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde anestezi altında bel bölgesi faset eklem enjeksiyonu yapılmıştır.
Rehabilitasyon süreci başlayan oyuncumuz takımımızın Antalya kampına katılmayarak tedavisine İstanbul'da devam edecektir. Sakatlıktan dönüş aşamasında olan Mert Hakan Yandaş da hazırlıklarını özel program dahilinde İstanbul'da sürdürecektir."
Fenerbahçe, Antalya kamp kadrosunu açıkladı.