Spor
  • 3.10.2024 13:08

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden atan Lille Real Madrid'i de devirdi

Fenerbahçe'yi yediler, Real Madrid'i bitirdiler! Ancelotti önünü ilikledi
Fenerbahçe'yi şampiyonlar Ligi'nin dışına atan Lille, dün akşam Real Madrid'in de bütün karizmasını çizdi. Fransız ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Portekiz ekibini 1-0 yenerek büyük şok yaşattı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hayallerine (2-1 ve 1-1'lik skorlarla) son veren Fransızlar yine çok büyük bir sürprize imza attı. Lille'nin Real Madrid'i yenmesi İspanyolların rekora giden birçok istatistiğinin de sonu oldu. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde 14 maç, tüm kulvarlarda ise 36 maç sonra ilk kez yenildi.

ANCELOTTİ RAKİBİNE HAKKINI TESLİM ETTİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti karşılaşma sonrası alınan yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını ve gerekli dersleri çıkaracaklarını söyledi:

"Gelişmemiz gerektiği açık, durum karmaşık. Maçı değerlendirmek zor, her şey oldukça kötü gitti. Her şeyi bitirmek için çabaladık. Her şeyi bir kenara atmanız gerekmiyor ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Biraz fikirle üretmenin, yaratmanın, sahiplenmenin yavaş olduğu hissi var… Bugün işlerin yürümediği açık. Daha dikey oynamamıza ihtiyaç duyan hücum oyuncularımız var. Spor olduğu için kaybedebiliriz ama bugün pek iyi bir his vermedik. Bu beni ilgilendiriyor.

Öğrenecek ve gelişecek tüm kaynaklara sahibiz, işleri hızla düzeltmemiz gerekiyor. Pazar ve Çarşamba günü oynadık, bugün iyi bir gece değildi, gelişmemiz gerekiyor, hepsi bu. (…) Lille'e şaşırmadım, topu çok iyi kontrol eden bir takım, bizden daha motiveydiler, bizden daha iyilerdi ve her alanda daha nettiler. Bugünkü maçın eleştirisi adildir, doğrudur, bunu kabul etmeliyiz. İşte böyle. Kendimizin iyi bir versiyonunu göstermedik. 

İKİ TAKIM DA 3 PUANDA KALDI

Lig aşamasının ilk maçında sahasında ağırladığı Stuttgart'ı 3-1 mağlup eden Real Madrid, bu yenilgiyle 3 puanda kaldı. İlk hafta Sporting'e deplasmanda 2-0 kaybeden Lille ise 3 puana ulaştı.

ARDA GÜLER YEDEK BAŞLADI

Türk Milli Takımının yıldızı Arda Güler karşılaşmaya yedek başladı. Arda 67. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna dahil oldu.

Güncellenme Tarihi : 3.10.2024 13:11

İLGİLİ HABERLER