Spor
  • 17.10.2024 20:09

Fenerbahçe'yi sarsacak haber

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin durumu netleşiyor. Resmen durumunu itiraf etti ve taraftarlar çılgına döndü.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek İrfan Can Kahveci ile henüz masaya oturulmaması kafaları karıştırmıştı. İlk 11'de de forma şansı bulamayan milli futbolcu için Galatasaray ve Beşiktaş iddiaları ortaya atılmıştı. İrfan Can Kahveci geleceğiyle ilgili kararını verdi ve kariyeri planlamasını yaptı.
Fenerbahçe'de Mourinho'nun oynattığı sistemde forma şansı bulamayan İrfan Can Kahveci takımda mutsuz olduğu öğrenilmişti. İyiden iyiye yedek kulübesine hapsolan milli oyuncu henüz Fenerbahçe'den sözleşme teklifi bile alamadı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertlilerden hala daha sözleşme uzatma teklifi alamadı. Milli takımda gösterdiği performansa rağmen masaya oturmayan Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can Kahveci'yi kaybedebilir...

Beşiktaş ve Galatasaray'ın olası İrfan Can Kahveci ayrılığı için pusuda beklediği biliniyordu. İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe ile sözleşme uzatmaması durumunda kariyerini Avrupa'da sürdürmeye karar verdiği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 17.10.2024 20:10

İLGİLİ HABERLER