Spor
  • 24.2.2008 12:57

FENER'DE CARLOS'TAN SONRA MALDONADO ŞOKU !

SEVİLLA maçında sakatlanan Roberto Carlos’tan kötü haber geldi. Brezilyalı yıldızın, sakatlığının geçmediği ve Türkiye Kupası’ndaki G.Saray ve ligdeki A.Gücü maçlarında kesinlikle oynayamayacağı öğrenildi. Carlos’un, Sevilla rövanşına yetiştirilmeye çalışıldığı ve kendisini iyi hissederse forma giyeceği belirtildi. Bu arada Bursa maçının esame listesinde olan ve ilk 11’de maça başlamak için ısınan Şilili Maldonado, yaptığı ters hareket sonrası sakatlandı. Bunun üzerine Maldonado’nun yerine Aurelio’nun ismini yazdırıldı. Şilili yıldızın sol alt baldırında ’yırtık’ şüphesi bulunduğu ve durumunun bugün kesinleşeceği bildirildi. Bu arada R.Carlos, İspanyol Telemadrid televizyonunda katıldığı programda “Mutlu ve öyle olmaya da devam edecek” diye tanımlandı. Carlos soru-cevap bölümünde ise “İngiltere Milli Takımı’nın başında olan R.Madrid’in eski hocası Fabio Capello, benim için en iyi teknik direktör. Ronaldo ise dünyanın bir numarası ve kardeşim olmaya devam edecek. Ronaldinho da diğer bir harikulade. Messi gelecek yıl dünyanın bir numarası olacak” dedi

Teknik direktör Zico, Bursa maçında yine kadro sürprizi yaptı. Daha önce ligin ilk yarısındaki G.Antep sınavına tamamen yedeklerden kurulu kadroyla çıkan Zico, Sevilla maçında oynayan Volkan ve Aurelio dışında tüm takımı değiştirdi. Brezilyalı hoca, ilk 11’de Önder, Can, Yasin, Vederson, Kazım, Kemal, Ali, İlhan ve Semih’e görev verdi. Sevilla 11’inde yer alan Lugano, Mateja Kezman, Alex, Uğur Boral, Selçuk ve Deivid ise Bursa önünde yedek soyundu. Kaleci Volkan Demirel ile Aurelio ise yine direkt olarak forma giydi.

ALEX İLE UĞUR’A SIĞINDI!..

BU arada teknik direktör Arthur Zico, 2. yarıda takımın skoru değiştiremediğini görünce ‘zorunlu’ değişiklik yaptı. Brezilyalı çalıştırıcı 56. dakikada Kemal ve İlhan’ı oyundan alırken, bu oyuncuların yerine Alex ile Uğur Boral’ı sahaya sürdü.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:43

İLGİLİ HABERLER