Spor
  • 16.8.2024 14:37

Ferdi Kadıoğlu'nu 2 sene sonra seni Real Madrid'e götüreceğim diyerek ikna etti

Fenerbahçe'de ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımının neresi olacağı büyük merak konusu... 24 yaşındaki oyuncu için 3 Premier Lig ekibi büyük bir savaş veriyor. Ferdi için gelen teklifler ortaya çıkarken, genç oyuncunun menajeri de oyuncusunu "2 sene sonra seni Real Madrid'e götüreceğim" diyerek ikna etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçe'de gözler Ferdi Kadıoğlu'nun hangi takıma transfer olacağında... 24 yaşındaki milli oyuncunun menajeri oyuncusunu Real Madrid sözleriyle ikna etti.24 yaşındaki oyuncunun geçen sezonun ardından, EURO 2024'te de gösterdiği performansla Türkiye'nin en çok öne çıkan ismi olmuştu.

24 yaşındaki sol bekin Hollandalı menajeri Ebergen, transfer için yoğun çaba harcıyor.Ebergen, "Seni Brighton'dan 2 sene sonra Real Madrid, Barcelona, PSG, Bayern Münih gibi bir takıma götüreceğim...

Buna söz veriyorum. Şampiyonlar Ligi'ni kazanacaksın" diyerek Ferdi'yi ikna etti.

FENERBAHÇE ANLAŞTI, BEKLİYOR

Premier Lig'den 3 kulüp, oyuncunun peşine düşerken yaptıkları tekliflerde farklar bulunuyor.

Manchester United, Arsenal ve Brighton nabız yoklarken, Brighton 35 milyon Euro ile en yüksek teklifi yapan takım durumunda.Ancak Mavi-Beyazlı kulüp, bu ödemeyi vadeli olarak teklif etti.Manchester United ise 30 milyon Euro ile kapıyı çalarken peşin ödemeyi daha fazla teklif ederek masaya oturdu.

Fenerbahçe yönetiminin, Brighton ile söz kestiği ve oyuncunun kararının beklendiği öğrenildi.SAKATLIĞI SÜRÜYOR!
Sakatlığı nedeniyle Lille maçının kadrosundan son anda çıkarılan Ferdi Kadıoğlu, Göztepe karşısında da forma giyemeyecek.

Güncellenme Tarihi : 16.8.2024 14:42

İLGİLİ HABERLER