Spor
  • 1.7.2022 11:31

Fernando Lucas'ı Okan Buruk kaptı!

Nuri Şahin’in prensini Okan Buruk kaptı!

Futbolda geçtiğimiz sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Galatasaray, gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekipte transfer çalışmalarını da yakından takip ediyor. Transferde ilk olarak orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Cİmbom, Nuri Şahin'in gözde oyuncusu kapıyor.

Transfer döneminde ilk olarak Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan Cimbom, orta saha ve golcü arayışlarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Galatasaray için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla oldukça dikkat çeken bir performans gösteren Fernando, Galatasaray'a yakın. Nuri Şahin yönetiminde formunu arttıran Fernando Lucas, Galatasaray'ın yeni 6 numarası olmaya çok yakın. Devre arasında bonservisi elinde olan ve Antalyaspor'a imza atan 30 yaşındaki Fernando, Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı. 17 lig maçında 4 gol, 4 asistlik performansıyla göz kamaştıran ve aynı zamanda defansif özelliğiyle de tam sarı-kırmızılılar'ın aradığı tipte bir isim olan Fernando Lucas'ın, 1.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

ÇIKIŞ BEDELİ ÖDENİRSE BİTECEK

Antalya'dan yarım sezon için 225 bin Euro alan Sambacı, uygun maliyetiyle de Aslan'ın iştahını kabartıyor.

Güncellenme Tarihi : 1.7.2022 11:38

İLGİLİ HABERLER