Gündem
  • 21.6.2024 12:00

FETÖ mollaları itirafa başladı.. 5 milyar dolarlık himmet paralarını bu 3 kişi hesabına geçirdi

FETÖ'cü Önder Aytaç, Emniyet genel müdürlüğü Polis Akademisi başkanlığındaki görevinden Malatya Polis Meslek Yüksek Okuluna atandı. Daha sonra devlet büyüklerine hakaret suçundan memuriyetten ihraç edildi. Zirve Üniversitesi'nde Misafir Öğretim üyesi olarak Siyasal İletişim dersi verdi. Devlet büyüklerine hakaret suçundan hakkında yakalama kararı çıkarılan Aytaç'ın 17 Kasım 2014'te yurt dışına çıktığı anlaşıldı. 25 Temmuz 2016'da hakkında Kırmızı bülten ile arama kararı çıkarıldı.

Yurtdışına firar eden Önder Aytaç, zaman içerisinde FETÖ örgütünün alt tabakanın himmet paralarını şahsi hesaplarına geçirdiklerini belirledi. Bu yüzden ağır yazılar yazan Aytaç, bir kısım FETÖ'cü tarafından hainlikle suçlandı. Ancak kendisine destek veren bazı FETÖ'cüler de yaşadıklarını itiraf etti.
FETÖ'ye bir milyon dolar himmet parası veren bir işadamının anlattıkları ise örgütün tamamen keriz silkeleme dolandırıcılığına döndüğünü ortaya koydu.
FETÖ'ye yardım için Bankasya'ya para yatırıp hapse düşen enayilerin parasını meğerse 3 isim yemiş.
Bunların başında FETÖ'nün kudretli ismi olan ve FETÖ'cülerin MÖZ diye kodladıkları Mustafa Özcan.. Diğeri Fetullah haininin yanından ayrılmayan uzun Cevdet, diğeri ise Bankasya'nın eski genel müdürü Ali Çelik…

İŞTE O örgüt elemanlarının Önder Aytaç'a yaptıkları İTİRAFLAR

Kudretli zamanında, MÖZ’e iş insanı olarak İstanbul’da milyon dolarlar himmet veren 1 arkadaşım anlatıyor. Şöyle ki; “…Cemaatteki çarpık yapılaşmayı düzeltebilmek için, MÖZ ve ekibinden daha çok paran olması lazım sevgili hocam.. 
Benim tahminim MÖZ, Cevdet, Ali Çelik üçgeninde, bu kişiler beraberce en az 5 milyar $ üzerinde oturuyorlar. Hocam çok büyük paralar toplandı. Özellikle 2000’den sonra. Hiç kayıt kuyuy yok. Hocam, ben bizzat biliyorum 

MÖZ’ün parasını verip  çok büyük şirketler kurdurduğu u ve büyük işler yaptığı adamlarını. Mahremlere kurulan paravan şirketlerden degil. Yüz milyon dolarlarla oynayan, 30-35 yaşlarında adamlar türedi birden. 
Hocam, himmetlerden ana kasaya yani MÖZ’e humus adı altında giden parayı hiç kimse bilmiyor. Bence bu paradan dolayı MÖZ ve adamlarına kimse bişey yapamaz. MÖZ’ün 14-20 ülkeyi yöneten asamları da MÖZ taktiği işe ya kendi iş adamlarını oluşturdular, ya da kendileri iş adamı gibi hareket edip, hizmetten iş adamlarına bile kök söktürdüler. MÖZ, Cevdet, Ali Çelik ve MÖZ’ün iş adamı yaptığı ya da iş adamlarından devşirdiği A**r gibi insanların rahatlığı hiç kimsede yok. Niye? çünkü en güzel hırsızlık kayıtdışı bir sistemden para yürütmek. Tekrar ediyorum. En az 5 milyar $. 

Haaa şimdi bu amerikadaki charter okullarından çaldıklarıyla iş daha da büyük oluyor. Kesin rakamları bilmiyorum ama tahmini ABD’deki charter okullarında … …. öğrenci var.

Öğrenci başına 10 bin $ veriyor devlet. Buda yıllık kaç ediyor? … milyar $. Bunun en az %10-15’i bizim ağalar hortumluyor. Bu ne kadar eder? ….. milyon $. Hocam iş çok büyük MÖZ, Cevdet, Ali Çelik konsorsiyumu bu paraları kimseye yedirmez. İnşaallah amerika herşey 1 an önce şeffaflaşır. Çok büyük bela. Çok büyük para. Himmetler burslar onlara hiç girmeyelim. Hocam çok özür diliyorum… Şey olmuş şeyin davası olmazmış.. Şeye gire şemsiye açılmazmış. - Ya da açılmazsa “terrible”, içerde açılırsa da “horrible” olurmuş - Vaktiniz oldu mu bilmiyorum? ’nun son 3 yayının da bizi anlatıyor, derli toplu olmuş seyredilmeli…” diyor iş adamı milyon-milyon dolarları olan arkadaşım. İşte böyle

Güncellenme Tarihi : 22.6.2024 22:42

İLGİLİ HABERLER