
Filistinli anne yürek dağladı.. Lütfen buzdolabına koymayın, çok soğuk olacak!
"Lütfen buzdolabına koymayın, çok soğuk olacak!" Tek çocuğunu kaybeden Gazzeli bir annenin feryadı
Dokunaklı bir video, tek çocuğunun Gazze Şeridi'ndeki bir İsrail hava saldırısında öldürülmesinden sonra Filistinli bir annenin yaşadığı şoku yakalıyor . Yürek ısıtan sahne, İsrail savaş makinesi nedeniyle Gazze Şeridi'ndeki sivillerin katlandığı trajedinin derinliğini yansıtıyor.
Gazeteciler, dokuz yıldır beklediği tek çocuğunun cansız bedenini kucağında tutan annenin yürek parçalayıcı görüntülerini yayınladı. Şok ve çöküntü halinde görünen anne, etrafındakilere oğlunun ölümü fikrini reddettiğini yansıtan sözlerle seslendi.
"Lütfen onu buzdolabına koymayın, çok soğuk!" diye yalvardı kederli anne, gözyaşlarıyla boğulmuş sesiyle, "üşümesin diye."
Acı dolu sahnenin detaylarında, annenin çökmüş bir şekilde "Yemin ederim ki kalkamıyorum" dediği ve acı içinde "Keşke seni bırakmasaydım, keşke bıraksaydım" diye bağırdığı duyuldu, bu da onun evden ayrılmasından duyduğu pişmanlığı gösteriyordu. Ayrıca yoğun acısını yansıtan sözlerle yalvarıyordu: "Yemin ederim ki anne, senden başka kimsem yok ve Alllah'tan seni değiştirmesini hiç istemedim."
Çevresindekiler anneyi sakinleştirmeye çalıştı ama biricik oğlunu kaybetmenin şoku, tüm teselli sözlerinden daha büyüktü.
Güncellenme Tarihi : 22.3.2025 11:51