Gündem
  • 9.8.2024 13:55

Fizyoterapistten Ancelotti'nin yüzünü güldüren Arda Güler raporu

Arda Güler, Ancelotti'nin elini kolunu bağladı: Kondisyoner Pintus'tan olay rapor

Yeni sezona ABD'de hazırlanan Real Madrid, Atalanta ile oynanacak olan Süper Kupa maçı için günleri sayıyor. Kafasında bu maçın ilk 11'ini yavaş yavaş oluşturan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye Arda Güler hakkında kondisyon antrenöründen verilen rapor ortaya çıktı. İşte geçen sezon Arda Güler'e ilk 11'de şans vermeyen İtalyan teknik adamı zor durumda bırakan rapor…

Yeni sezon öncesi kampını Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştiren Real Madrid'de beş gün sonra geçtiğimiz sezonun UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile oynanacak karşılaşmanın heyecanı yaşanıyor.

Teknik Direktör Carlo Ancelotti, ABD'de gerçekleştirilen kampın ardından Varşova Ulusal Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ilk 11'ini belirleyeme çalışıyor.

ARDA GÜLER KAMPA DAMGA VURDU

Real Madrid, ABD'de gerçekleştirilen kampta bir dizi hazırlık maçları oynadı. Bu mücadelelerin ikisine ilk 11'de çıkan genç yıldız İtalyan teknik adamdan geçer not almayı başarırken, İspanyol futbol yorumcularını da etkilemeyi başardı.

Öyle ki, İspanyol basını kampın ardından yayınladığı analizde Arda Güler için şu ifadeleri kullandı; “Şüphesiz ki Arda Güler ve Endrick turun yıldızı oldu. İki genç dikkatleri üzerlerine çektiler. Arda ışıl ışıl parladı ve Ancelotti'yi zor durumda bırakmaya hazır. Gösterdiği seviye herkesi şaşırttı, özellikle de fiziksel olanı.”

FİZYOTERAPİSTLERİN RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Daha önce fiziksel olarak Real Madrid seviyesine hazır olduğu iddia edilen Arda Güler için fizyoterapistlerin, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'ye verdiği rapor ortaya çıktı.

Real Madrid'de görev yapan ve bir dönem Inter'de çalıştıktan sonra 2021 yılında İspanyol devine geri dönen 61 yaşındaki Antonio Pintus, genç yıldızla ilgili olarak, Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdi.

'SORUN YAŞAMAYACAK'

Deneyimli antrenör, fiziksel durumuyla ilgili sürekli eleştirilen Arda Güler için, "Bu yıl çok daha fazla forma giymekte sorun yaşamayacak" ifadelerini kullandı. İspanyol basınına göre Carlo Ancelotti de Pintus ile aynı görüşe sahip.

Haberin devamında Arda Güler için şu ifadelere yer verildi; “Oyuncu son aylarda çok çalıştığına, kas kütlesini artırdığına ve tavrını değiştirdiğine göre, her şey onun gelecek sezon yeni bir rol üstleneceğine işaret ediyor. Ancelotti'nin kendisi bile bir basın toplantısında onun daha önemli olacağını kabul etti. ”

'SABIRLI OLMASI GEREKECEK'

“Yine de onun pozisyonunda çok fazla rekabet var, bu yüzden sabırlı olması ve mutlaka gelecek olan anını beklemesi gerekecek. Sahte 9 numara, sağ kanat oyuncusu, orta saha oyuncusu ya da orta saha oyuncusu olarak oynayabilmesi ona birçok fırsat sunuyor.”

'KAMPIN EN İYİ OYUNCUSU OLDU'

"Onun hedefi ilk 11'de oynamak. Bunu yapabilecek seviyeye sahip ve sezon boyunca bunu başarabilir. Bu sefer çok uzun bir sezon olacak, bu yüzden çok fazla dakika oynaması normal. Madrid'deki herkes onun bunu başarma potansiyelini görüyor ama bu kolay olmayacak çünkü takımda yüksek bir seviye var. Ancak sezon öncesinin en iyi oyuncusu o oldu ve bunu dikkate alıyorlar."

Güncellenme Tarihi : 9.8.2024 14:02

İLGİLİ HABERLER