Spor
  • 18.7.2022 20:23

Galatasaray’a sürpriz orta saha geliyor!

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer süreci de titizlikle ilerliyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, ilerleyen günlerde 3 yeni oyuncuyu resmiyete kavuşturmayı planlıyor. Bu oyuncuların yanı sıra da transferlere devam edecek olan Galatasaray'da iki bomba iddia geldi. İsmi ilk kez duyulan bir ismin yanı sıra Okan Buruk'un da on numaraya istediği oyuncu belli oldu.

Futbolda geçtiğimiz sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.Geçen sezonun kötü izlerini silmek için çalışan Aslan'da transfer çalışmaları da detaylı bir şekilde devam ediyor.Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından teknik direktörlük görevini devralan Okan Buruk, transfer raporunu yönetime iletmişti.

Buruk'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ilerleyen günlerde 3 yeni transfer açıklanabilir.

Galatasaray yönetiminin, Leo Dubois, Florian Grillitsch ve Haris Seferovic'i kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturması bekleniyor.Bu oyuncuların yanı sıra transfere devam edecek olan sarı-kırmızılılar, 2 orta saha transferini daha bitirmeyi planlıyor.

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ İSİM: GLEN KAMARA

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Rangers'ın yıldızları transfer döneminde yakından takip ediliyor.90min, İskoç ekibinin orta sahası Glen Kamara için Galatasaray'ın devrede olduğunu yazdı.Haberde Brighton, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt ve Marsilya'nın da Kamara'yı takip ettiği ancak ilk hamlenin sarı-kırmızılılardan geldiği belirtildi.

Merkez orta saha ve önliberoda görev yapan 26 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Sterlinlik teklif geldiği aktarıldı.Rangers ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Kamara, geçen sezon 50 maçta 4 gol ve 2 asist üretti.

OKAN BURUK ÖZELLİKLE İSTEDİ

Fanatik'in haberine göre, Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'nin 9 milyon euro civarında bonservis istediği yıldız forvet arkası Amine Harit'i, teknik direktör Okan Buruk kadroda görmeyi talep etti.

Buruk'un verdiği rapor doğrultusunda, bu transferde önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.25 yaşındaki Faslı futbolcunun da sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.Sözleşmesi Schalke'de bulunan Harit, geçtiğimiz sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçirmişti.

25 yaşındaki futbolcu, Marsilya formasıyla 34 maça çıkarken 5 gol ve 4 asistle oynadı.

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.7.2022 20:33

İLGİLİ HABERLER