Spor
  • 29.11.2014 16:05

Galatasaray Başkanı kebap yemeye gidiyor

Galatasaray'ın bu akşam çıkacağı kritik Gaziantepspor maçında sarı kırmızılı takıma destek olmak adına Başkan Duygun Yarsuvat ve yönetimi de THY'nin saat 13.05 uçağı ile hareket etti.

Yoğun bir programı bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, son dakikada plan değiştirip Gaziantep'e gitme kararı aldı. Fakat Gaziantep uçağında hiç yer olmayınca Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, ekonomik sınıf bilette yer buldu. Başkan Duygun Yarsuvat ve oğlu Ömür Yarsuvat 8 D ve 8 E koltuğunda seyahat etti.

Galatasaray kulübü başkanı Duygun Yarsuvat, Business Class'ta koltuğu bulunan Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, yöneticiler İsmail Sarikaya ile camianın önde gelen isimleri Refik Arkan ve Niyazi Yelkencioğlu'nun, "Siz Business'ta seyahat edin, biz arkada yolculuk ederiz" önerisini ise kabul etmedi.

Esprileri ile de herkesi tebessüm ettiren Başkan Duygun Yarsuvat, "Gaziantep'e iyi olmaya gidiyoruz. Kebap da yemek istiyorum" dedi.

Bu arada Galatasaray'da göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu Gaziantep'e bu akşam gelmeyecek ve imza töreni hafta içi İstanbul'da düzenlenecek...
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:59

İLGİLİ HABERLER