Spor
  • 15.8.2024 23:40

Galatasaray Beşiktaş'ın eski yıldızını alıyor

 Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızıyla görüştü! Suudi Arabistan'da yılın takımına seçilmişti...
Son dakika Galatasaray haberi: Trendyol Süper Lig'de yeni sezona Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, transferde sürpriz bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Kadrosunu güçlendirmek için son hamlelerini yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusuyla temas kurdu. İşte Galatasaray'ın sürpriz transfer hamlesi ve haberin detayları...

CENK ERGÜN: ZAHA'NIN AYRILIK TALEBİ OLDU

Futbol Direktörü Cenk Ergün de yurt dışına transferi gündemde olan Zaha'nın durumuna şu sözlerle açıklık getirmişti:

"Wilfried Zaha'nın ayrılık talebi oldu. Kendisine 'Uygun şartlar yerine getirilirse talebin kabul edilebilir' karşılığını verdik... Bu süreç devam ediyor. İnişli çıkışlı bir dalgalanma süreci var."Leicester City ve Crystal Palace gibi ekiplerle görüşen 31 yaşındaki futbolcu, İngiltere'deki vergi sistemine takıldı.

Fildişili yıldız İngiliz ekiplerinden, Galatasaray'dan aldığı yıllık 8 milyon Euro'luk maaşı talep etmişti. Zaha'nın İngiltere'deki vergi sistemi nedeniyle kazancının 50 oranında kesileceği öğrenildi.

Yıldız oyuncunun görüştüğü kulüplerden bu nedenden dolayı ücretini garanti olarak istediği belirtildi.Transferle ilgili pürüzlerin giderilmesi adına görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.

CİMBOM, ZAHA'NIN YERİNE BEŞİKTAŞ'IN ESKİ YILDIZINI GETİRİYOR

Bu doğrultuda sarı kırmızılıların hedefindeki oyuncunun Beşiktaş'ın eski yıldızı Georges-Kevin N'Koudou olduğu iddia edildi.Takvim'in haberine göre, geçen sezon Suudi Arabistan Ligi'nde Damac formasıyla giyen ve 15 gol, 5 asistle sezonun en iyi 11'ine seçilen 29 yaşındaki oyuncunun menajeriyle ilk temasın Cenk Ergün tarafından kurulduğu belirtildi.

N'Koudou'nun da Avrupa'ya dönmek istediği, Süper Lig'de Galatasaray'la şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi yarışının içinde olmak için transfere sıcak baktığı ifade edildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2024 23:59

İLGİLİ HABERLER