Gündem
  • 24.6.2024 11:01

Galatasaray büyük oynuyor.. İki yıldızdan biri

Gelecek sezon için çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray'da şaşırtan bir hamle geldi. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig'de ve Almanya Bundesliga'da forma giyen 2 yıldız futbolcu için gözünü kararttı...

SATIŞ YERİNE ZAMLI FORVET 

Victor Nelsson’un Galatasaray’daki geleceği yavaş yavaş netleşiyor. Danimarkalı stoper, Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmak istediğini menacerine bildirdi, süreç başladı. Ancak şu ana kadar Galatasaray’ın beklediği seviyede bir teklif gelmedi. Eğer 15-20 milyon Euro seviyesinde bir teklif kulübe ulaşmazsa, Nelsson’un satışına onay verilmeyecek. Ancak bu durumda, 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da yola devam etmek üzere zamlı kontrat beklentisi var. Sarı-Kırmızılılar, savunma hattının bozulmaması adına bu beklentiye de sıcak yaklaşıyor. Nelsson’la önümüzdeki haftalarda yeni bir sözleşme imzalanabilir.

YA HOJBJERG YA GORETZKA 

Bütçenin önemli bir kısmını Torreira’nın yanına alınacak oyuncuya ayıran Sarı-Kırmızılılar, Bayern Münih’ten Leon Goretzka veya Tottenham’dan Pierre-Emile Hojbjerg’den birini renklerine bağlamayı hedefliyor. Almanya’da transfer üssü kuran Galatasaraylı yöneticiler, operasyonu bu merkezden yönetip, zaman zaman İtalya ve İngiltere’ye geçerek temaslarda bulunuyor.

OYUNCU SICAK BAKINCA... 

Özellikle de Bayern’in satış listesine koyduğu Goretzka ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün ikilisi, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun menaceriyle bugün tekrar bir araya gelecek. Bayern’de senelik 10 milyon Euro civarında net gelir elde eden Alman futbolcunun yıllık ücreti cep yaksa da ilk kurulan temasın pozitif geçtiği, görüşmelere son şeklinin bugünkü toplantıda verileceği öğrenildi.

BEKLENTİSİ ÇOK YÜKSEK

Ancak Goretzka’nın bonservisiyle ilgili de bazı soru işaretleri var. Galatasaray, bu konuda oyuncunun menacerinin Bayern’le anlaşmasını istiyor. SarıKırmızılılar’ın gözden çıkardığı rakam ise 10 milyon Euro civarında. Alman basını, Münih devinin 30 milyon Euro gibi bir beklentiye sahip olduğunu ileri sürmüştü. Sarı-Kırmızılılar bonservis pazarlığında aceleci davranmamaya kararlı.

BONSERVİS İÇİN DEVREDE

Leon Goretzka ile eş zamanlı olarak görüşülen diğer isim, Pierre-Emile Hojbjerg. Şu sıralarda Danimarka Milli Takımı’yla EURO 2024’te müthiş bir performans sergileyen 28 yaşındaki futbolcu, kontrat detaylarını masaya yatırmak için, “Turnuvadan sonra görüşelim” mesajını gönderdi. Galatasaraylı yetkililer beklemeye geçerken, bir yandan da oyuncunun kulübü Tottenham’la bonservis pazarlıklarına nokta koymaya çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2024 11:05

İLGİLİ HABERLER