Spor
  • 2.10.2023 14:30

Galatasaray fire verdi.. yıldız oyuncu Manchester maçında yok

Okan Buruk'un Avrupa karnesi

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir'de 17, Galatasaray'da da 7 olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 24 kez mücadele etti. Buruk'un takımları, UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemeleri ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki bu müsabakalarda 11 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 49 yaşındaki teknik adam, Galatasaray'ın başında çıktığı 7 Avrupa maçında 5 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı. Okan Buruk, Başakşehir'in başındayken Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile 2 kez karşılaştı ve 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Son dakika Galatasaraylı yıldız Manchester United maçında yok

 

Manchester United'dan ligde kötü başlangıç

Manchester United, Premier Lig'de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 9 puanla 10. sırada bulunuyor. Kırmızılılar, bu mücadelelerde 7 gol sevinci yaşarken, kalesinde de 11 gol gördü. Erik ten Hag'ın öğrencileri bu performansıyla lige en kötü başlangıcını yaptı.

Son dakika Galatasaraylı yıldız Manchester United maçında yok

Mauro Icardi bu sezon 10 gol attı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Icardi, Süper Lig'de 7 kez rakip fileleri havalandırırken, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 3 gol sevinci yaşadı. 30 yaşındaki futbolcunun 1 de asisti bulunuyor.

Son dakika Galatasaraylı yıldız Manchester United maçında yok

Ivan Kuzliak düdük çalacak

Manchester United ile Galatasaray arasındaki müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ile Jan Pozor yapacak. Maçın dördüncü hakemi Peter Kralovic olacak. VAR'da da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert görev alacak.

Son dakika Galatasaraylı yıldız Manchester United maçında yok

 

ZİYECH SON ANTRENMANA ÇIKMADI

FANATİK'ten Yakup Çınar'In haberine göre, Galatasaray yarın karşılaşacağı Manchester United maçı için son idmanını gerçekleştirdi. Chelsea'den transfer edilen Hakim Ziyech son idmanda yer almadı. Tecrübeli futbolcunun kritik maçın kadrosunda yer alması beklenmiyor.

Güncellenme Tarihi : 2.10.2023 14:31

İLGİLİ HABERLER