Galatasaray Hakan Çalhanoğlu için masaya oturuyor
Galatasaray, Hakan Çalhanoğlu'nun transferi için Inter yetkilileriyle görüşme gerçekleştirecek. İtalyan ekibin, milli futbolcu için istediği bonservis ortaya çıktı.
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ve menajer George Gardi, sarı kırmızılı takıma ara transfer döneminde yapılacak takviyeler için çalışmalarını İtalya'da sürdürüyor. Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden birisinin ise Hakan Çalhanoğlu olduğu ileri sürüldü.
HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN GÖRÜŞME YAPILACAK
TRT Spor'un haberine göre; Milano'da temaslarda bulunan sarı kırmızılı idarecilerin, ilerleyen günlerde Inter'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu için de bir görüşme yapması bekleniyor.
BONSERVİSİ ORTAYA ÇIKTI
Geçtiğimiz yaz da Galatasaray'ın gündemine gelen Hakan için İtalyan kulübünün 20 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli beklentisi olduğu iddia edildi. Henüz resmi teklif yapmayan sarı kırmızıların, önümüzdeki günlerde Hakan Çalhanoğlu ve Inter ile temasa geçeceği, milli futbolcunun ise kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
BU SEZON PERFORMANSI
İtalyan takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan bu sezon 22 maçta forma giydi ve 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi.
Güncellenme Tarihi : 15.1.2026 13:40