Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükseldi

••1 dk okuma
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tura yükseldi

Hızlı Özet

“Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur Final maçında BIIK Shymkent'i 5-0 mağlup ederek 2. tura yükseldi.”

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur Final maçında BIIK Shymkent'i 5-0 mağlup ederek 2. tura yükseldi.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur Final maçında Galatasaray, Kazakistan ekibi BIIK Shymkent ile Achille Hammerel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Teknik Direktör Metin Ülgen mücadeleye; Gamze Yaman, Ecem Cümert, Eda Karataş, Jazmin Nichole, Benan Altıntaş, Emine Ecem Esen, Ebru Topçu, Kristina Bakarandze, Hapsatou Malado Diallo, Arzu Karabulut, Andrea Staskova 11'i ile başladı.

GALATASARAY, FARKLI MAĞLUP ETTİ

Sarı-kırmızılılar 8. dakikada Malado Diallo'nun golüyle 1-0 öne geçti.

20. dakikada Diallo ile gelişen atakta Staskova farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

Sarı-kırmızılılar oyun üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdürürken, maçın 66. dakikasında Ebru'nun pasında Diallo kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imza attı.

İkinci yarıda Staskova'nın yerine dahil olan Catalina Usme, 70. dakikada serbest vuruştan topu filelere göndererek skoru 4-0'a taşıdı.

90+4. dakikada hızlı gelişen atakta Diallo, Arzu'dan aldığı pasla meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarladı ve hat-trick yapmayı başardı.

Sahadan 5-0 galip ayrılan Galatasaray, adını bir üst tura yazdırdı.

KURA ÇEKİMİ PAZARTESİ GÜNÜ

Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi pazartesi günü yapılacak.

Galatasaray, çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak turda rakibini elemesi halinde grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

 

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber 710 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi bitiyor!
Spor

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi bitiyor!

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki yenilgileri ve MHK'ya yapılan operasyonun ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifa edeceği iddia edildi. Eski hakem Ahmet Çakar, sosyal medya paylaşımında Hacıosmanoğlu'nun federasyon başkanlığını bırakacağını öne sürdü.

Habervitrini14163 Görüntüleme
Galatasaray'ın yeni yıldızını duyurdular! 6 aylığına kiralanacak
Spor

Galatasaray'ın yeni yıldızını duyurdular! 6 aylığına kiralanacak

Özetle Koopmeiners; sadece top ayağındayken değil, takımı topsuz alandayken de sistemin çarklarını döndüren, bir teknik direktörün sahadaki en büyük yardımcısı sayılabilecek zihinsel ve fiziksel olgunlukta bir futbolcu.

Habervitrini9414 Görüntüleme
MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım
Spor

MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil 7 kişinin, "evrakta sahtecilik" ve "mobbing" suçlamasıyla gözaltına alındığı operasyon sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, "Tanık ifademe başvurulmak üzere Vatan Emniyete davet edildim" açıklamasını yaptı.

Habervitrini10206 Görüntüleme
İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!
Spor

İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!

İngiltere Premier Lig, finansal kuralları ihlal nedeniyle inceleme altında olan Manchester City'nin bağımsız komisyon tarafından suçlu bulunduğunu açıkladı. City'den yapılan açıklamada ise komisyonun raporu karşısında "şaşkınlığa düşüldüğü" ve temyize gidileceği belirtildi.

Habervitrini12920 Görüntüleme