Spor
  • 7.8.2024 10:26

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nu sattı

Galatasaray transfer teklifini kabul etti! Okan Buruk’un prensi gitti gidiyor! Okey derse kasaya 10 milyon euro bonservis girecek

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un prensi konumunda bulunan yıldız futbolcu için gelen transfer teklifini kabul etti. Yıldız futbolcu da teklif yapan kulüple anlaşırsa Galatasaray bu transferden kasasına 10 milyon euro bonservis koyacak.

Kaynak: tv100.com

Galatasaray transfer teklifini kabul etti! Okan Buruk’un prensi gitti gidiyor! Okey derse kasaya 10 milyon euro bonservis girecek - Resim: 1

 Galatasaray, 2024-2025 sezonunun ilk resmi maçına Süper Kupa’da Beşiktaş karşısında çıktı. Sarı-kırmızılı takım rakibine 5-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yaptı.

Cimbom bu maçın ardından Süper Lig’in 1.haftasında oynayacağı Hatayspor maçına odaklandı. Sarı-kırmızılı takım evindeki bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Bunun yanında Galatasaray’da kadro yapılanması sürüyor. Sarı-kırmızılı takım Elias Jelert, Michy Batshuayi’nin ardından son olarak 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Gabriel Sara’yı kadrosuna kattı.

Tetê, Nicolò Zaniolo, Emin Bayram, Hamza Akman, Caner Doğan, Kazımcan Karataş, Mathias Ross, Jankat Yılmaz, Baran Demiroğlu, Baran Aksaka, Serge Aurier, Patrick van Aanholt, Tanguy Ndombélé ve Carlos Vinícius’un ayrıldığı Galatasaray’da bir ayrılık daha yaşanabilir.

GALATASARAY, KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN GELEN TRANSFER TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Mustafa Özgür Sancar’ın haberine göre Galatasaray, Rus ekibi Spartak Moskova’nın Kerem Aktürkoğlu için yaptığı transfer teklifini kabul etti.

Galatasaray transfer teklifini kabul etti! Okan Buruk’un prensi gitti gidiyor! Okey derse kasaya 10 milyon euro bonservis girecek - Resim: 6

KEREM DE ANLAŞIRSA GALATASARAY 10 MİLYON EURO BONSERVİS KAZANACAK

Kerem'in temsilcisi Rus kulübüyle henüz anlaşmış değil, oyuncu için verilen teklifi yeterli bulmuyor. Futbolcu da anlaşırsa Galatasaray toplamda 10 milyon euro'ya ulaşan bir para kazanacak.

Öte yandan Galatasaray, Kerem’in transferi için İtalyan ekibi Roma ve Fransız ekibi Lille ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray transfer teklifini kabul etti! Okan Buruk’un prensi gitti gidiyor! Okey derse kasaya 10 milyon euro bonservis girecek - Resim: 8

OKAN BURUK'UN PRENSİLERİ ARASINDA

Teknik direktör Okan Buruk’un prensleri arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu’nun piyasa değeri Transfermarkt’a göre 15 milyon euro olarak gösteriliyor. Galatasaray formasıyla 174 maça çıkan Kerem, 44 gol atarken 39 da asist yaptı. Milli futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 7.8.2024 10:30

İLGİLİ HABERLER