Spor
  • 10.7.2024 10:50

Galatasaray mutlu sona ulaştı.. Kritik sağ bek transferi tamam

Galatasaray en kritik transferini sonunda yaptı! 9 milyon euroya iş bitti! Hayırlı uğurlu olsun! En çok Okan Buruk sevinecek
Son şampiyon Galatasaray, sorun yaşadığı sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Okan Buruk’un isteği doğrultusunda Cimbom, 21 yaşındaki futbolcunun transferini 9 milyon euro bonservis bedeliyle tamamladı.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Avusturya’da hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına devam eden Galatasaray’da kadro yapılanması da devam ediyor.


Şimdiye kadar Nicolò Zaniolo, Serge Aurier, Patrick van Aanholt, Hamza Akman, Tanguy Ndombélé ve Carlos Vinícius’un takımdan ayrıldığı Galatasaray, rakiplerinin aksine sakin bir transfer dönemi geçiriyor.
Sadece Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, sağ bek ve orta saha transferi için çalışmalarını sürdürüyor.
Galatasaray en kritik transferini sonunda yaptı! 9 milyon euroya iş bitti! 
GALATASARAY, GUELA DOUE TRANSFERİNDE MUTLU SONA ULAŞTI

 Mehmet Özcan’ın haberine göre Galatasaray, Fransız ekibi Rennes’in genç sağ beki Guela Doue’nin transferinde mutlu sona ulaştı.

KASADAN 9 MİLYON EURO BONSERVİS ÇIKACAK

Galatasaray’ın uzun süren pazarlıklar sonucunda Rennes ile 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Ayrıca 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bekin sözleşmesine performans-başarı bonusları da eklendi.
OKAN BURUK'UN ELİ RAHATLAYACAK

Bu transferin sonuçlanması en çok teknik direktör Okan Buruk’u sevindirecek. Buruk, bu mevkiye transfer yapılması gerektiğini birçok kez dile getirmişti.


Transfermarkt’a göre piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli sağ bek, geçen sezon 35 maçta forma giyerken 4 de asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 10.7.2024 10:56

İLGİLİ HABERLER