Gündem
  • 8.9.2024 09:36

Galatasaray transferi bitirdi, bombayı patlattı!

Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya, Wilfried Zaha'yı Lyon'a gönderen Galatasaray, sol kanat transferini bitirdi. Uzun süredir çalışmalarını sürdüren yönetim, bombayı patlatırken yıldız oyuncunun hafta başında Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu'nu 12 milyon Euro bonservisle Benfica'ya gönderen Galatasaray, 3 milyon Euro karşılığında Wilfried Zaha’yı Lyon’a kiralamıştı. Sol kanat transferi için bir süredir uğraşan yönetim, çalışmalarda son aşamaya geldi.

Zaha kiralık gitti 
Lyon, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha'yı kiralık olarak kadrosuna kattı. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, bir sezonluğuna kiralanan 31 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılı kulübe 3 milyon euro ödeneceği bildirildi. Geçen sezon başında takıma katılan Zaha, oyun olarak beklentileri karşılayamasa da 43 resmi maçta 10 kez fileleri havalandırdı.

Filip Kostic transferinde son aşama 
Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica'ya Wilfried Zaha’yı Lyon’a gönderen Galatasaray, sol kanat transferi için çalışmalarda son aşamaya geldi. Sarı Kırmızılılar, Juventus’tan Filip Kostic’te karar kılmıştı. Transferde artık son aşamaya gelindi.

İstanbul’a gelmesi bekleniyor

31 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için mesai harcayan Sarı Kırmızılılar, sonunda mutlu sona ulaştı. Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması ve Kostic’in İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ın da listesindeydi 
Beşiktaş’ın da listesinde bulunan oyuncunun tercihini Galatasaray’dan yana kullandığı ifade ediliyor. Sırp futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak olan Galatasaray, Juventus’u maaş yükünden kurtaracak.

Juventus'ta gözden çıkarıldı 
İtalyan ekibi de takım planlamasında düşünülmeyen oyuncusunu elinden çıkartmak istiyordu. 31 yaşındaki kanat, geçen sezon 33 müsabakada 2 bin 107 dakika süre aldı. Yaptığı 4 asistle takımına katkı sağladı.

Güncellenme Tarihi : 8.9.2024 10:05

İLGİLİ HABERLER