Spor
  • 28.6.2022 11:31

Galatasaray Vargas için transfer teklifi yaptı mı? Açıklama geldi!

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve bonservisi Espanyol'da bulunan Matias Vargas'a, Galatasaray'ın transfer teklifi yaptığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin Espanyol Sportif Direktörü Domingo Catoira açıklamalarda bulundu. Peki, Galatasaray Matias Vargas için transfer teklifi yaptı mı? İşte o sözler...

Sarı kırmızılıların, Vargas'ın bonservisine sahip olan Espanyol ile görüşme gelinde olduğu dile getiriliyordu.Gelecek sezon ofansif bir futbol anlayışıyla sahada olmak isteyen Cimbom'un, Vargas'ı kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda değerlendireceği aktarılıyordu.Öte yandan Galatasaray'ın, Vargas için 5 milyon euro bonservis önerdiği iddiaları hakimdi.

Konuya ilişkin Espanyol Sportif Direktörü Domingo Catoira, açıklamalarda bulundu.Domingo Catoira, İspanyol basınına yaptığı konuşmada, kendisine sorulan transfer sorularını cevapladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ
İspanyol futbol adamı, yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kendilerine henüz bir teklif yapmadığını ifade etti.Domingo Catoira, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;"Vargas'ın durumu, takımın diğer futbolcularına benziyor. Şu anda, sezon öncesi kampa çağırıldı.Galatasaray'a transfer olacağına dair haberleri görmedim ama konu hakkında söylenecek bir şey yok."

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2022 11:36

İLGİLİ HABERLER