Spor
  • 1.7.2024 12:23

Galatasaray yıldız ismi İstanbul'a getiriyor: KAP bildirimi yolda

Galatasaray yıldız ismi İstanbul'a getiriyor: Bugün geliyor

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devleri birçok yıldız isimle görüşme halinde... Takımlar kadrosuna yeni isimleri katmanın planlamasını yaparken bir yandan da ayrılacak oyuncularla ilgili çalışmalar yürütülüyor. Süper Lig devi anlaşmaya vardığı yıldız oyuncuyu bugün İstanbul'a getiriyor. İşte detaylar...

2024/2025 sezonu öncesi bir yandan Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı yaşanırken diğer yandan da futbolseverlerin gözü kulağı takımlarının transfer çalışmalarında.

Özellikle Süper Lig devleri yeni isimleri kadroya katmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Takımlara yeni katılacak isimler olacağı gibi ayrılacak isimler de olacak.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın daha önce anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu bugün İstanbul'a gelecek.

Sarı - kırmızılılar, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi İstanbul'a getirerek sözleşme öncesi işlemleri gerçekleştirecek. 

Yapılacak son görüşmelerin ve sağlık kontrollerinin ardından da Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferin detayları açıklanacak.

İki sezondur Fenerbahçe formasını giyen 30 yaşındaki golcü, sarı - lacivertli forma altında sahaya çıktığı 75 maçta 44 kez gol atarken beş kez de asist yaptı.

Belçikalı yıldızın son detayları görüştükten sonra Galatasaray ile üç yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 1.7.2024 12:24

İLGİLİ HABERLER