Spor
  • 2.8.2024 10:00

Galatasaray'a bir değil, iki dünya yıldızı gelecek!

Galatasaray, Manchester United’ın 27 yaşındaki orta sahası Scott McTominay’ı renklerine bağlamak üzere girişimlerini sürdürüyor. Ancak operasyon bu hamleyle sınırlı kalmayacak. Galatasaray Yönetimi, aynı zamanda Palmeiras forması giyen Richard Rios’u da kadrosuna katmayı hedefliyor.

Galatasaray orta sahasını bir değil, iki takviyeyle birden güçlendirmeyi planlıyor. Uzun süredir Manchester United’la Scott McTominay transferi için görüşen Sarı-Kırmızılılar, temasları son aşamaya getirmeyi başardı.

9-10 milyon Euro bonservis... 
27 yaşındaki İskoç yıldızın bonservisine uzun vadeli taksitlerle 9-10 milyon Euro civarında bir ödeme yapılması planlanıyor.

Okan Buruk'un en çok istediği isim 
Teknik patron Okan Buruk’un transferini en çok istediği orta saha oyuncuları arasında yer alan McTominay’ın dışında bir takviye daha yapılması gündemde. Galatasaray, transferde kalan bütçesini yine bir orta saha için kullanacak.

Richard Rios için kesenin ağzı açıldı 
Bir süredir Palmeiras’ın genç yeteneği Richard Rios’la ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, kesenin ağzını ardına kadar açmış durumda. Kolombiya’yla Copa America’da üst düzey bir performans ortaya koyan Rios, Aslan’ın stoperi Davinson Sanchez’in de takım arkadaşı.

Sanchez bilgi aktarıyor 
Sanchez, Rios’la sık sık görüşerek Türkiye ve Galatasaray hakkında bilgi aktarıyor. 24 yaşındaki oyuncu Avrupa’ya gelerek Şampiyonlar Ligi’nde yıldızını parlatmak ve daha büyük takımlara imza atmak istiyor.

Hedef uzun vadeli taksitlerle işi bitirmek 
Galatasaray, McTominay’ın ardından Rios’a da büyük bir bütçe ayırdı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 15 milyon Euro civarında bir bedel gözden çıkarıldı. Sarı-Kırmızılılar bu transferi de uzun vadeli taksitlerle bitirmeyi hedefliyoR

Uçurum ortadan kalktı

Oyuncunun Galatasaray’a sıcak bakması, Aslan’ın en önemli avantajı. Palmeiras’ın talepleriyle de aradaki uçurumun ortadan kalktığı ve tarafların daha somut bir anlaşma zemininde buluştuğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 2.8.2024 10:04

İLGİLİ HABERLER