Spor
  • 3.1.2022 23:41

Galatasaray'a Bir Mısırlı daha...

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde kalan Galatasaray, kupaya ise Denizlispor'a yenilerek veda etti. Üst üste yaşanan hayal kırıklıkları sonrası gözler ise transfer dönemine çevrildi. Sarı-kırmızılı ekibin öncelikleri arasında bulunan orta saha bölgesi için sürpriz bir aday var. Aslan'ın Mısırlı yıldızı Afrika Uluslar Kupası'nda takip edeceği ve son kararını vereceği iddia edildi.

 Galatasaray'da transferde yoğun mesai harcanıyor. Ligde şampiyonluk yarışından uzak kalan Aslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise büyük bir şok yaşadı. Sahasında Denizlispor'la karşılaşan Cimbom, penaltı atışlarında rakibine yenilerek turnuvaya erken veda etti.Harekete geçen yönetimin listesinde 4 isim var. 3 orta saha için nabız yoklayan Galatasaray, öncelikli olarak Mısırlı yıldızı gündemine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın takip ettiği orta saha oyuncuları arasında Rodrigo Dourado Cunha yer alıyor.

Brezilya'da Internacional forması giyen 27 yaşındaki orta saha için kulübüyle temasa geçilebilir.Sarı-kırmızılı ekibin bir süredir listesinde yer alan Okay Yokuşlu, yeniden gündeme geldi.Celta Vigo forması giyen Okay için Fransız devi Bordeaux ve İngiliz ekibi Fulham da devrede. Milli oyuncunun Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

YENİDEN DENNİS MAN!

Galatasaray'ın radarındaki Rumen oyuncu Dennis Man'ın Parma'da ayrılacağı ve sarı-kırmızılı kulübe geleceği iddia ediliyor.

Rumen basını, 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Parma'nın en az 10 milyon euro istediği ancak Galatasaray'ın bu rakama çıkmasının zor olduğu belirtiliyor.

ASLAN'A BİR MISIRLI DAHA!

Galatasaray'ın orta saha bölgesi için öncelikli hedefinin Al-Ahly forması giyen Hamdi Fathi olduğu ifade ediliyor.Sarı-kırmızılı kulübün oyuncuyu bir süredir takip ettiği, Kamerun'da düzenlenecek olan Afrika Uluslar Kupası'nda ise izlettireceği belirtiliyor.Mısır Milli Takımı'nın eski yıldızlarından olan Mohamed Farouk, bu transferle ilgili Mısır basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Mohamed Farouk, sarı-kırmızılıların Hamdi Fathi için menajerleri yetkilendirdiği ve deneyimli orta sahanın Afrika Uluslar Kupası'nda yeterli performansı göstermesi halinde imzaların atılabileceğini söyledi. 2019 yılından beri Al-Ahly forması giyen Hamdi Fathi, 83 maçta 8 gol, 3 asistlik katkı yaptı.


 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 3.1.2022 23:45

İLGİLİ HABERLER