Spor
  • 13.9.2024 12:00

Galatasaray'a büyük şok! "22 yaşında Türkiye'ye gitmek istemiyorum"

Osimhen transferiyle dünyada büyük ses getiren Galatasaray'da sol kanat transferi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Roma ile her konuda anlaşsa da 3 gündür kadrosuna katmak için uğraştığı Nicola Zalewski'den aldığı "Ben 22 yaşında Türkiye'ye gitmek istemiyorum" cevabıyla sarsıldı. Aslan'ın Zalewski'ye alternatif olarak belirlediği isimler de belli oldu. 

Galatasaray, 3 gündür transfer etmek istediği Nicola Zalewski transferinde hiç ummadığı bir şok yaşadı. İşte tüm detaylar...

22 yaşında Türkiye’ye gitmek istemiyorum | Alternatifleri belli oldu
Sol kanada takviye için rotasını Roma'ya çeviren ve burada Nicola Zalewski için yoğun temaslar kuran Galatasaray, sert kayaya çarptı.

ROMA İLE HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI

Salı günü özel uçakla İtalya'ya giden Sarı-Kırmızılı yönetim, hem kulüple hem de Polonyalı oyuncuyla 3 gündür kıran kırana pazarlıklarını sürdürüyor...Aslan, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro artı bonuslar teklif etmişti.

"22 YAŞINDA TÜRKİYE'YE GİTMEK İSTEMİYORUM"

Cimbom, Çizme ekibini 10 milyon artı bonuslar ve bir sonraki satıştan pay karşılığında ikna etti.Ancak Polonyalı Zalewski ile masaya oturulunca işler iyice çıkmaza girdi.

Güncellenme Tarihi : 13.9.2024 12:04

İLGİLİ HABERLER