Spor
  • 26.4.2023 15:34

Galatasaray'da Dominik Livakovic gelişmesi!

Fernando Muslera'ya alternatif olarak Dinamo Zagreb kalecisi Dominik Livakovic'le ilgilenen Galatasaray'a kötü haber geldi. Hırvat kaleciye Villarreal ve Real Sociedad'ın ardından Manchester United da talip oldu. Hırvat basını, İngiliz ekibinin futbolcunun 10 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğunu yazdı.

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde olan Galatasaray bir yandan gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim, 36 yaşında olan emektar kaleci Fernando Muslera'nın ardından kaleyi emanet edebileceği bir isim üzerinde yoğunlaşıyor.

Sarı-kırmızılıların listesinde Dinamo Zagreb'in file bekçisi Dominik Livakovic yer alıyor. Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile gösterdiği performansla adından söz ettiren 28 yaşındaki kaleci için Villarreal ve Real Sociedad da sıraya girdi.Sportske Novosti'nin haberine göre Livakovic'e İngiliz devi Manchester United da talip oldu. Haberde Manchester United'ın Livaković için 10 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2023 15:35

İLGİLİ HABERLER