Spor
  • 8.12.2021 11:46

Galatasaray'da Gedson Fernandes operasyonu!

UEFA Avrupa Ligi'nde liderliğini korumak isteyen Galatasaray, yarın Lazio'ya karşı mücadele verecek. Ligde aynı başarıyı gösteremeyen sarı-kırmızılılarda ara transfer dönemi için kollar sıvandı. Galatasaray, geçtiğimiz ara sezonda takıma kiralık olarak gelen Gedson Fernandes için yeniden atağa geçti. İşte ortaya çıkan transfer teklifi...


UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da ara transfer dönemi için son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takıma katılan Gedson Fernandes için yeniden harekete geçen Galatasaray'ın, oyuncu için yapacağı teklif belli oldu. (Sabah)

G.SARAY'DA FERNANDES İSMİ LİSTE BAŞINDA

Transferin son günü Portekiz'den gelen Gustavo Assunçao ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'da devre arası listesinin ilk sırasına yine Gedson Fernandes yazıldı.
Geçen sezonun son bölümünde sarı-kırmızılı forma ile başarılı bir performans sergileyen Portekizli oyuncu için sezon başında Benfica 15 milyon Euro bonservis isteyince transfer suya düşmüştü.


GEDSON FERNANDES G.SARAY'I İSTEDİĞİNİ YÖNETİME BİLDİRDİ

Lizbon ekibinde forma şansı bulamayan ve 2023 sezonu sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan oyuncu, G.Saray'a gitmek istediğini yönetimine iletti.

TRANSFER TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Ocak ayında masaya 8 milyon Euro ile oturacak olan sarı-kırmızılılar, Benfica ile bonservis bedelinde uzlaşamazsa kiralama formülü devreye sokulacak.

Sarı-kırmızılılar bu kez sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu koyarak Gedson'u tekrar kiralamaya çalışacak.22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu için son çare ise teknik patron Fatih Terim'i devreye sokup Benfica'da başkanlığa soyunan eski talebesi Rui Costa'yı ikna edebilmek.

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.12.2021 11:48

İLGİLİ HABERLER