Spor
  • 8.9.2024 21:32

Galatasaray'da Jorginho'nun sürprizi

Transfer dönemi devam ederken özellikle son günlerde Galatasaray ve Fenerbahçe cephesinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekibin adı, Juventus'un yıldızı Kostic'le geçiyordu, ancak Kanarya, yıldız ismi İstanbul'a getirip imzayı attıracak. Bunun üzerine Cimbom, transferde gözüne daha önce Fenerbahçe'ye gelmeyi reddeden Premier Lig devinin yıldız orta saha oyuncusunu kestirdi.

F.BAHÇE İSTEMİŞTİ, G.SARAY DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde gündemindeki isimlerden birisi olan Arsenal'ın yıldızı Jorginho için şimdi de Galatasaray devreye girdi.

MENAJERİ KONUŞMUŞTU

MENAJERİ KONUŞMUŞTU!

Jorginho'nun menajeri Joao Santos, Tuttomercato'ya daha önce yaptığı açıklamada, İtalyan yıldız hakkında çok önemli ifadeler kullanmıştı. Santos, Jorginho'nun Fenerbahçe'ye transferine yönelik şu şekilde konuşmuştu:

F.BAHÇEYE TRANSFER OLMAYACAK

'F.BAHÇE'YE TRANSFER OLMAYACAK'

'Jorginho, Arsenal'e ve kulübüyle birlikte Premier Lig'deki, Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine odaklanmış durumda. Fenerbahçe'ye transfer olmayacak.'

 

Fenerbahçeyi reddetti: Galatasaray görüşmelere başladı Transferde bomba hamle

Menajerinin açıklamasının ardından Jorginho'nun Fenerbahçe'ye gitmeyi reddettiği aktarılmıştı. Ancak şimdi, Sarı-Laciverlti ekibin ezeli rakibi Galatasaray İtalyan orta sahanın transferini bitirebilir.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

The Sun'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal forması giyen orta saha oyuncusu Jorginho'yu transfer etmek için harekete geçti ve görüşmelere başladı.

G.SARAY İSTEKLİ!

Galatasaray, Premier Lig devi Arsenal'ın transfere yanaşmamasına rağmen İtalyan oyuncu için istekli olacağı vurgulandı.

PERFORMANSI

PERFORMANSI

Jorginho'nun Arsenal ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. İngiliz ekibinde 52 maç açıkan 32 yaşındaki yıldız futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

 

ARSENAL GÖNDERMEYİ İSTEMİYOR

ARSENAL GÖNDERMEYİ İSTEMİYOR!

Haberin detaylarında Galatasaray'ın İtalyan oyuncuyu istediği ancak Cimbom'un ilgisine rağmen Arsenal'ın Jorginho'yu satmak konusunda isteksiz olduğu aktarıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 8.9.2024 21:39

İLGİLİ HABERLER