Galatasaray'da Kerem Aktürk için çılgın iddia!

1 dk okuma
Galatasaray'da Kerem Aktürk için çılgın iddia!

Hızlı Özet

İddialara göre Marsilya 3. Lig'de parlayan ve kısa süre içinde milli takıma kadar yükselen genç yıldız için Galatasaray'a 10 milyon Euro teklif etti.






Galatasaray'ın Erzincanspor'dan 200 bin euroya transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa'nın devleri şimdiden kancayı taktı. EURO 2020 performansı Kerem'in değerini farklı noktalara taşıyabilir.



Galatasaray'ın sezon başında 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu'na Fransa'nın Marsilya kulübünün talip olduğu iddia edildi.



İddialara göre Marsilya 3. Lig'de parlayan ve kısa süre içinde milli takıma kadar yükselen genç yıldız için Galatasaray'a 10 milyon Euro teklif etti.



Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın da dikkatini çeken genç oyuncunun EURO 2020 performansı yaz ayı transfer dönemi için de ciddi etki edebilir.



Galatasaray'da yeni yönetimin belirlenmesiyle Kerem Aktürkoğlu için de net bir kararın verilmesi bekleniyor.



DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO OLDU



24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Kerem Aktürkoğlu, 200 bin Euro olan değerini 3.5 milyon Euro'ya çıkardı.




Bu haber 1266 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR