Spor
  • 3.12.2021 11:51

Galatasaray'da Mostafa Mohamed gerçeği ortaya çıktı!

 Mostafa Mohamed'in Galatasaray'daki geleceği bu ay netlik kazanacak. Başkan Burak Elmas sözleşmedeki 4 milyon dolarlık opsiyon için "Bir mektuba bakar" demişti. Başkanın bu sözünün perde arkasında yatan gerçek ise ortaya çıktı.

Mostafa Mohamed'in Galatasaray'daki geleceği bu ay netlik kazanacak. Başkan Burak Elmas sözleşmedeki 4 milyon dolarlık opsiyon için "Bir mektuba bakar" demişti. Başkanın bu sözünün perde arkasında yatan gerçek ise ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Zamalek'ten transfer edilen Mostafa Mohamed'in, kiralık sözleşmesi ocak ayında sona eriyor.Fatih Terim oyuncunun takımda kalmasını istediklerini açıklamış ancak Mısır Kulübü'nün Başkanı Mortada Mansour geçtiğimiz hafta "FIFA, Galatasaray ile yapılan sözleşmeyi geçersiz sayacak.Çünkü imzalayan temsilci, yönetim kurulu üyesi değil. Yönetim kurulu üyesi ile temsilci arasında farklar var. Bu nedenle sözleşme geçersizdir. Mostafa Mohamed'in değeri 20 milyon Euro" iddiasını ortaya atmıştı.

SATIN ALMA OPSİYONU 4 MİLYON DOLAR

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ise önceki gün gazetecilerle yaptığı toplantıda Mohamed'in takımdaki geleceğine teknik heyetin karar vereceğini söyledi ve "31 Aralık'a kadar bir mektuba bakar" ifadesini kullandı.

Perde arkasında ise Sarı-Kırmızılı kulüp yetkilileri, 24 yaşındaki golcüden Mısırlı menajerini değiştirmesini istedi ve bu şartlarda sözleşmedeki opsiyonun kullanılacağı mesajını verdi.Mohamed'in durumu bu ay içinde kesinlik kazanacak. Oyuncunun Zamalek'ten satın alma opsiyonu 4 milyon dolar (yaklaşık 56 milyon TL).

BÜLENT TİMURLENK - STAJYER TEDİRGİNLİĞİ VAR

Bir şirkette kadrosunun yapılmasını bekleyen stajyer tedirginliği var sanki Mohamed Mostafa'da… Galatasaray bonservisini aldıktan sonra geleceğini daha rahat görüp mental olarak geride kaldığı sezonda toparlanır mı bunu ancak imzayı attırarak anlayabilirsiniz...

Halil kiralık oyuncu ve bonservis bedeli belli değil. Türkiye'de yerli santrfor havuzuna baktığınız zaman fazla alternatif yok. Mostafa'nın bonservis bedeli ve yıllık ücreti makul rakamlar.Yani Galatasaray'da artık 4-5 milyon Euro'luk yıllık ücretler bitti. Mısırlı golcünün, Fatih Terim'in yeni projesinin bir parçası olup olmadığını öğreneceğiz.Sahadaki performansı kadar Terim'in Florya'da gözlemlediği Mohamed figürü de bir o kadar önemli. Pandemi döneminde bu rakamlara bu oyuncu alınmalı.

Güncellenme Tarihi : 3.12.2021 11:56

İLGİLİ HABERLER