Spor
  • 4.1.2022 10:45

Galatasaray'da tarihi karar!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim bir araya geldi. İkili arasındaki dev zirvede konuşulanlar ortaya çıktı. Burak Elmas'ın teknik direktör Fatih Terim'le ilgili tarihi bir karara vardığı öğrenildi. Kritik görüşmedeki detayların ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.


Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kabus gibi sonuçlar elde eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bambaşka bir performans sergiledi. Sarı-kırmızılılarda bu gelişmeler sonrasında Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim bir araya geldi. İkili arasındaki görüşmenin ayrıntılarına ulaşıldı. İşte Galatasaray'daki dev zirvenin detayları...

YEŞİL SAHAYA VEDA MI?

Ligde aradığını bulamayan, Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atan, ancak Avrupa’da iyi işler yapmaya soyunan Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor. Son dönemde gelen sportif başarısızlıkların ardından buna çare bulmaya çalışan Başkan Elmas’ın, tecrübeli teknik adamı yeşil sahalardan idareciliğe taşımayı planladığı ortaya çıktı.

TERİM RAHATSIZ OLDU

Terim’in hem sahaya odaklanıp hem de idari açıdan büyük sorumluklar almasının sıkıntı yarattığını düşünen Elmas’ın bunu büyük bir sorun olarak gördüğü belirlendi. Elmas’ın Terim’in yardımcıları Necati Ateş ile Selçuk İnan’ı yetersiz görmesinin de fikir ayrılığı yarattığı ortaya çıktı. Terim’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu belirtildi.

BAŞKANDA RAHATSIZ

Galatasaray’da başarısızlığı kimsenin sahiplenmemesi, Başkan Burak Elmas ve yönetimi içinde rahatsızlıklık yaptı.. Yönetim kurulunun bu konudan dolayı sitem içinde olduğu öğrenildi.

TERİM'İ İÇERLENDİREN GÖRÜŞ

Florya’nın herhangi bir özeleştiride bulunmamasını doğru bir hareket olarak görmeyen Elmas’ın, Denizli ile yapılan kupa maçı sonrası bu konudaki rahatsızlığını teknik direktör Fatih Terim’e de ilettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın ise bu yaklaşıma çok içerlediği belirtildi.Denizlispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından, "Gerekirse transfer yapmayız" açıklaması yapan teknik direktör Fatih Terim’in yönetimden futbolcu talebinde bulunması, fikir ayrılığı ortaya çıkardı. Terim takımın güçlendirilmesi gerektiğini savunurken, yönetim ise ekonomik nedenlerden dolayı buna sıcak bakmıyor.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 4.1.2022 10:47

İLGİLİ HABERLER