Spor
  • 14.10.2024 11:01

Galatasaray'da taze güç Hakim Ziyech!

Galatasaray’da milli aradaki en önemli kazanım Hakim Ziyech oldu. Teknik Direktör Okan Buruk Faslı yıldız ile ilgili kararını verdi.

Sakatlıktan çıkan ve hazır olmadığı için ülkesinin milli takım kampına katılmayan Faslı oyuncu, bu süreçte Florya’da çalıştı.

Her geçen gün iyi duruma gelen ve kendini bulan tecrübeli oyuncunun bu durumu memnuniyet yarattı. Teknik Direktör Okan Buruk’un antrenman performansını iyi bulduğu yıldız futbolcuyu maçların başlamasıyla beraber değerlendirme kararı aldığı belirtildi.

ROTASYONDA KULLANACAK
Tecrübeli oyuncunun Mertens’in formsuzluğunda 10 numarada veya ön tarafta kanat rotasyonunda kullanılacağı bildirildi.

"ZIYECH ETKİLİ OLACAK"

Okan Buruk Ziyech’in durumuyla ilgili olarak “Ziyech iyi bir karakter, iyi oyuncu, takım arkadaşlarıyla uyumlu. Kampta aslında iyi başlamıştı, Milli Takım’da sakatlık yaşadı. Şimdi iyi başladı, istekli. Forma yarışının içinde etkili şekilde olacak. Forvet arkasını da oynayabilecek bir oyuncu aslında” değerlendirmesinde bulundu.

ÖZEL İZİNLİLER TAKIMA DÖNÜYOR

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takıma 4 gün tatil yaptıran Okan Buruk, Güney Amerikalı oyunculara ise iki gün ekstradan izin vermişti. Icardi, Torreira, Muslera ve Sanchez’in bugün takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Antalya maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla devam eden Cim-Bom’da futbolcular, önce iki grup halinde 8’e 2 pas çalışması yaptı. İdman, 4’e 2 hücum çalışmasının ardından orta ve şut antrenmanıyla sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 14.10.2024 11:03

İLGİLİ HABERLER