Spor
  • 4.10.2024 13:25

Galatasaray'da Victor Osimhen depremi

Kasımpaşa maçının ardından Rigas Skola ile de öne geçtiği maçın ardından berabere kalan Galatasaray'da Victor Osimhen depremi yaşanıyor. 1-2 hafta sonra sahalara dönmesi beklenen yıldız oyuncu hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

OKAN BURUK'TAN OSIMHEN MESAJI 
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-2 sona eren mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Osimhen'in yokluğundan bahsetti: "İyi bir kadromuz var. Eksikler olabiliyor. Çok formda olan Osimhen yoktu. Onla birlikte çözüm de üretebiliyorsunuz. İcardi de rahat gezip etkili olabiliyor. Giren oyunculardan beklentim daha fazlaydı."

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılılar, Victor Osimhen'in MR'ı sonrası resmi siteden bir açıklama yayınlamıştı. Açıklamada; "Trendyol Süper Lig’in yedinci haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında sol üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Victor Osimhen’in tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verilmişti.

ŞOKE EDEN OSIMHEN İDDİASI

Osimhen'in bir iki hafta sahalardan uzak kalması beklenirken şoke eden bir gelişme yaşandı. İtalya'dan Calcio Napoli ve Nijerya kaynaklı haberlere göre, yıldız oyuncunun 4-6 hafta sonra sahalara geri dönmesi bekleniyor. 25 yaşındaki futbolcunun sol bacağında ciddi bir uyluk sakatlığı yaşadığı ifade edilirken Kasım ayından önce sahalara dönemeyeceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 4.10.2024 13:27

İLGİLİ HABERLER