Spor
  • 25.5.2022 21:15

Galatasaray'dan çılgın transfer hamleleri!

Galatasaray'dan çılgın transfer hamleleri! Dünya yıldızlarıyla görüşmeler başladı

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Galatasaray bir yandan teknik direktör konusunu netleştirmeye çalışırken, bir yandan da transfer girişimlerinde bulunuyor. Başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, ekipleriyle birlikte transfer görüşmeleri yaparken, özellikle Dursun Özbek'in dünyaca ünlü 3 isimle görüşmelerini sıklaştırdığı öne sürüldü.

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Galatasaray bir yandan teknik direktör konusunu netleştirmeye çalışırken, bir yandan da transfer girişimlerinde bulunuyor. Başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, ekipleriyle birlikte transfer görüşmeleri yaparken, özellikle Dursun Özbek'in dünyaca ünlü 3 isimle görüşmelerini sıklaştırdığı öne sürüldü. İşte günün Galatasaray transfer habeleri...

Halil Dervişoğlu'nun sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da forvet için de kollar sıvandı. Sarı-kırmızılı ekip birçok isimle anılırken bunlardan birisi de annesi Türk olan ve Türk Milli Takımı'nda forma giymesi için uğraş verilen Rhian Brewster...

2020 yılında 26 milyon euro'ya Liverpool'dan Sheffield United'a geçen 22 yaşındaki golcünün kiralanması planlanıyor. (Fotomaç)

MENAJERİ AÇIKLADI! 'SÜPER LİG'DEN TEKLİF VAR AMA...'

Galatasaray'ın ilgilendiği Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, Mert Müldür'e Süper Lig'den teklifler olduğunu doğruladı.

Hagmayr, "Mert'e hem Süper Lig'den hem Avrupa'dan teklifler var ancak tercihimiz Avrupa olacak" diye de ekledi. Transferin akıbetinin gelecek ay netleşmesi bekleniyor. (A Spor)

MATIC BOMBASI

Teknik direktör olarak Fatih Terim ve Okan Buruk üzerinde duran Dursun Özbek'in taraftarları sevindirecek bir oyuncunun da peşine düştüğü öğrenildi. Bu ismin, Manchester United'da sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılacağını açıklayan Nemanja Matic olduğu ifade edildi.

Bu sezon özellikle orta sahada büyük sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılı ekibin, 33 yaşında olan ve tecrübesiyle öne çıkan Sırp ön liberoyla gücüne güç katmayı planlıyor. Matic'in yeni bir maceraya hazır olduğu ve İngiltere'den eğer beklediği teklifleri alamazsa Galatasaray'a "Evet" deme olasılığı yüksek görülüyor. (Fotomaç)

UMUT BOZOK KARARINI VERDİ

Kasımpaşa Umut Bozok'un 1.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullandı. Oyuncunun bonservisi, Lorient'ten alındı.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin listesinde olan Bozok'un öncelikli tercihi çocukluk aşkı olan taraftarı olduğu takım Galatasaray. (Ajansspor)

DENAYER VE SERI İÇİN GÖRÜŞME HAZIRLIĞI

11 Haziran'daki kongrede Dursun Özbek'le seçim yarışına girecek olan Eşref Hamamcıoğlu, hazırlıklarını şimdiden tamamlamaya kararlı. Eşref Hamamcıoğlu'nun seçilmesi halinde sportif direktör olması beklenen Cenk Ergün, iki eski isim Jason Denayer ve Jean-Michael Seri'yi gündemine aldı.

 

Yeni bir macera peşinde olan Belçikalı savunmacı Denayer, gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Bu arada Jason Denayer'e sadece Galatasaray cephesinden değil, birçok Türk kulübünden teklif yapıldığı öğrenildi.

Seri ise Fulham ile olan sözleşmesini uzatmamış ve gelen teklifleri değerlendirerek yeni bir takım arayışına başlamıştı. (Fanatik)

BERNARDESCHI'YE TEKLİF

Galatasaray, İtalyan yıldız Federico Bernardeschi'ye teklif hazırlığında olduğu belirtildi. CMIT TV'ye açıklamalarda bulunan İtalyan gazeteci Rudy Galetti, "Bugün Bernardeschi'ye teklifini iletecek olan Galatasaray'ın somut bir ilgisi var" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki oyuncunun Milan'a da önerildiği fakat bu transfere şu an çok sıcak bakılmadığı ifade ediliyor. Yurt dışında oynama ihtimalinin yüksek olduğu ve MLS'in de seçenekler arasında yer aldığı aktarıldı. (Fanatik)

GOMIS'E ARABİSTAN'TAN TEKLİF

Suudi basınının iddiasına göre Al Ahli kulübü, Gomis'in transferi için harekete geçmeye hazırlanıyor. Bu sezon Suudi Ligi'nde kötü bir grafik çizen ve 10. sırada yer alan Al Ahli'nin 26 Haziran'da başlayacak olan transfer dönemi öncesi Galatasaray'ın kapısını çalacağı öne sürüldü.

ÖZBEK'İN ISCO HAYALİ

Oldukça iddialı bir şekilde seçime hazırlanan Dursun Özbek'in Isco'yu transfer ederek hem takıma önemli bir güç katmayı hem de camianın üzerindeki ölü toprağını atmayı hedefliyor. 30 yaşındaki İspanyol futbolcuya özellikle Çin ve Körfez ülkelerinden çok sayıda teklif olduğu ancak Isco'nun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği belirtildi. Özbek'in ekibinde yer alan 2 ismin, Isco'nun menajeriyle temas kurarak ön görüşme yaptığı da öne sürüldü. Real Madrid'te net 6.5 milyon Euro maaşı olan yıldız futbolcunun şu anki beklentisinin 3.5 milyon Euro civarında olduğu ifade edildi. (Takvim)

OUMAR TRAORE İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Galatasaray'ın Al Jazira formasını giyen Oumar Traore ile ilgilendiği öne sürüldü. 19 yaşındaki Malili futbolcu sağ kanatta görev yapıyor. Bu sezon yakaladığı çıkışla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başlayan Traore'yi İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun da yakından takip ettiği belirtiliyor. Ancak Al Jazire'nin 19 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlediği ifade ediliyor. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.5.2022 21:19

İLGİLİ HABERLER