Spor
  • 6.8.2024 09:43

Galatasaray'dan Depay bombası!

Son olarak Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor... Sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim geldi.

LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın, son olarak Atletico Madrid forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Memphis Depay'ı yeniden gündemine aldı. Aslan'ın, Hollandalı yıldızı transfer listesine eklediği bildirildi.

Cicaldau'ya resmî teklif

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Takım içi planlamalarını da sürdüren sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcusuna, Belçika temsilcisi Westerlo talip oldu. Öte yandan söz konusu oyuncu için resmi transfer teklifi yapıldığı kaydedildi.

EMİN BAYRAM'DAN SONRA...

Galatasaray'dan Emin Bayram'ı kadrosuna katan Westerlo, şimdi de geride kalan sezon Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi sarı-kırmızılı ekipte bulunan Alexandru Cicaldau ile ilgilendiği belirtildi. Belçika temsilcisi, Alexandru Cicaldau'nun transferi teklifi için Galatasaray'a resmi teklifte bulunduğu kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 6.8.2024 09:46

İLGİLİ HABERLER