Spor
  • 5.6.2024 13:41

Galatasaray'dan orta sahaya Sofyan Amrabat!

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray yeni sezona da iddialı bir kadro ile girmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Manchetser United forması giyen Faslı yıldız Sofyan Amrabat'ı gündemine aldı.

Galatasaray'da şampiyonluk sonrası transferde resmi adımların atılması için çalışmalar hız kazandı. Sarı-kırmızılılar sağ bek, orta saha, kanat ve forvet takviyelerini kısa süre içinde noktalamak istiyor. Galatasaray takımdan ayrılacak oyunculara göre on numara bölgesine de transfer yapmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın orta saha transferinde listesinde bulunan Sofyan Amrabat için girişimler hız kazandı. Fiorentina'nın da transfere yeşil ışık yakmasının ardından kısa süre içinde resmi adımların atılması bekleniyor. İşte detaylar...

İtalya maçında Milli Takım'a sakatlık şoku! Ozan Kabak sedye ile kenara geldi

İtalya maçında Milli Takım'a sakatlık şoku! Ozan Kabak sedye ile kenara geldiHaberi Görüntüle

TRANSFER YİNE HAREKETLİ GEÇECEK

Galatasaray'da gözler yeni sezonun kadro çalışmalarına çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, transfer adına hareketli bir sürece girmeye hazırlanıyor.

Galatasaray’da dış transfer kadar, iç transfer de oldukça hareketli geçecek. Sarı-Kırmızılı yönetim, takımdan gönderilmesi planlanan birçok oyuncunun menajerini İstanbul’a davet etti. Başta Sergio Oliveira olmak üzere yeni sezon kadrosunda yer almayan isimlerle ilgili titiz bir çalışma yapılacak.

 

Galatasaraydan orta sahaya Sofyan Amrabat Fiorentinadan yeşil ışık

 

İLK TRANSFER AMRABAT OLACAK

Galatasaray’ın yaz transfer dönemindeki ilk takviyesi Sofyan Amrabat olacak gibi görünüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın uzun süredir bu transfer için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

UNITED ARADAN ÇIKTI

Anlaşmaların tamamlanması için Manchester United’ın satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı konusundaki kararı bekleniyordu. Gelinen son nokta itibarıyla İngiliz devi, Amrabat’ı yeni sezon kadrosunda düşünmüyor.

Güncellenme Tarihi : 5.6.2024 13:43

İLGİLİ HABERLER