Spor
  • 26.8.2024 23:09

Galatasaray'dan sol bek operasyonu!

Galatasaray'dan sol bek operasyonu! Hedefteki yıldız belli oldu…

Galatasaray'da sol bek arayışlarının hız kazandığı dönemde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, kariyerine Fransa'da devam eden tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı öne sürüldü.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, Fransa'da oynayan 31 yaşındaki yıldızı gündemine aldığı iddia edildi.

Fransa basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Olimpik Lyon forması giyen Nicolas Tagliafico ile ilgilendiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, sol bek transferinde önceliği Arjantinli futbolcuya verdiği aktarıldı.

Nicolas Tagliafico'nun Olimpik Lyon'un Fransa Ligue 1'de oynadığı son maçta kadroda olmadığı vurgulandı. Öte yandan Galatasaray'ın Christopher Operi için bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Christopher Operi'nin Galatasaray'a önerildiği ancak kurmayların bu transfere sıcak bakmadığı aktarıldı. Galatasaray ile Le Havre arasında Christopher Operi için bir görüşme olmadığı kaydedildi.

Nicolas Tagliafico'nun Olimpik Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Beşiktaş'la da anılan Arjantinli sol bekin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Banfield altyapısında futbola başlayan Nicolas Tagliafico daha sonra Real Murcia, Independiente ve Ajax'ta oynadı. Olimpik Lyon, Nicolas Tagliafico için 2022-2023 sezonu başında 4 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Nicolas Tagliafico, Arjantin Milli Takımı'nda 63 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki sol bek, bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.8.2024 23:12

İLGİLİ HABERLER