Galatasaray'dan son gün bombası!

1 dk okuma
Galatasaray'dan son gün bombası!

Hızlı Özet

Kadrosundaki eksikleri gidermek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Eren Elmalı transferinde mutlu sona yakın.

Galatasaray, Eren Elmalı'yı kardrosuna katmaya hazırlanıyor. Evrak işlemlerinin yetişmesi halinde milli oyuncu sarı kırmızılı formayı giyecek.

Kadrosundaki eksikleri gidermek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Eren Elmalı transferinde mutlu sona yakın. 

Sarı-kırmızılıların Trabzonspor ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

TRT Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray evrakların yetişmesi halinde milli sol bek ile sözleşme imzalayacak.

Galatasaray'ın Eren Elmalı için Trabzonspor'a 4 milyon euro seviyesinde bonservis ödeyeceği ve 24 yaşındaki sol bek ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Bu haber 830 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şampiyonlar Ligi'nde puan durumu belli oldu! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeri
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde puan durumu belli oldu! İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeri

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftası, 4 maçla sona erdi. İngiliz devi Manchester United, evinde Azerbaycan temsilcisi Sabah'ı 4-0 mağlup etti. Almanya temsilcisi Bayern Münih, sahasında Norveç ekibi Bodo/Glimt'i 5-0'lık skorla yendi. Bu sonuçların ardından son şampiyon Paris Saint-Germain, 6-1'lik Slovan Bratislava galibiyetiyle ilk haftayı averajla lider tamamladı. Temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sıralamaları da netleşti.

Habervitrini9301 Görüntüleme
Icardi transferinde sürpriz: Tek şartı ortaya çıktı
Spor

Icardi transferinde sürpriz: Tek şartı ortaya çıktı

Galatasaray'la sözleşmesi 30 Haziran'da sona eren ve şu ana kadar herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan Mauro Icardi'nin yeni adresi Yunanistan olabilir. 33 yaşındaki Arjantinli oyuncunun menajerinin, transfer görüşmelere başladığı belirtildi.

Habervitrini12463 Görüntüleme
Ersun Yanal'ın İsmail Kartal çıkışı gündem oldu: Bu iş bitmiştir, geçmiş olsun
Spor

Ersun Yanal'ın İsmail Kartal çıkışı gündem oldu: Bu iş bitmiştir, geçmiş olsun

Fenerbahçe'yi son defa Süper Lig'de şampiyon yapan (2013-2014 sezonu) teknik direktör olan Ersun Yanal, Şampiyonlar Ligi'nde 1-1 sonuçlanan Roma maçı sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın istifası ve Başkan Aziz Yıldırım'ın kameralar karşısında istifayı geri çevirmesini değerlendirdi. Yanal, "Eğer ruhun kaldırmıyorsa eyvallah hocam, yani bu işi bir daha yapma" dedi.

Habervitrini12227 Görüntüleme
İsmail Kartal'ın istifasını duyan Volkan Demirel: Ne zaman derlerse geliriz
Spor

İsmail Kartal'ın istifasını duyan Volkan Demirel: Ne zaman derlerse geliriz

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Roma ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonu basın toplantısında istifa etti. Başkan Aziz Yıldırım ise Kartal'ın görevinin başında olduğunu duyurdu. Maçın önüne geçen krizin ardından Fenerbahçe efsanesi Volkan Demirel'den çarpıcı bir açıklama geldi.

Habervitrini14619 Görüntüleme