Spor
  • 21.6.2024 16:17

Galatasaray'dan sürpriz transfer... Gökdeniz Bayrakdar

Gökdeniz'e Galatasaray'dan teklif: Kocaelispor beklemede!
Galatasaray, Trendyol 1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u devirerek Süper Lig'e yükselen Bodrum FK'nin Kandıralı genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar'ı transfer listesine aldığı iddia edildi.

Ajansspor'un haberine göre Sarı-Kırmızılı takım, Gökdeniz Bayrakdar'ın transferi için Bodrum FK ile masaya oturdu. Dursun Özbek yönetimi, Bodrum'a teklifte bulundu. Habere göre Galatasaray, Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisi için kiralık olarak Yusuf Demir + 2 milyon Euro önerdi.

BODRUM NE İSTİYOR?

Gökdeniz Bayrakdar'ı Temmuz 2023'te 675 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Antalyaspor'dan transfer eden Bodrum FK, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan daha yüksek bir gelir elde etmeyi planlıyor. TFF 1. Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çeken Gökdeniz Bayrakdar için Bodrum'un beklentisi 5 milyon Euro.

KOCAELİSPOR BEKLİYOR

Gökdeniz Bayrakdar'ı altyapısından yetiştiren TFF 1. Lig temsilcisi Kocaelispor, eski futbolcusu için beklemeye geçti. Kocaeli Gazetesi'nin haberinde, Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği Gökdeniz'in Sarı-Kırmızılılar ile anlaşamaması durumunda Kocaelispor'a transfer olacağı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 21.6.2024 16:20

İLGİLİ HABERLER