Spor
  • 20.9.2024 13:38

Galatasaray'ın devre arası transferi belli oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray, son olarak erteleme maçında Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla birlikte ligde 5'te 5 yapan Aslan, 15 puanla zirveye yerleşti. Hafta sonunda oynanacak olan derbiye hazırlanan sarı-kırmızılılar, devre arası transfer döneminin hedefini de şimdiden belirledi.

ASLAN'A GURBETÇİ YILDIZ

Devre arası transfer dönemi hazırlıklarına da şimdiden başlayan Galatasaray, gurbetçi yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Barış Alper Yılmaz'ın devre arasında takımdan ayrılma ihtimaline karşın elini sağlam tutmak isteyen Cimbom, Eren Dinkçi'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.


GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-kırmızılı kulüp, daha önce de gündeme gelen genç futbolcuyu renklerine bağlamak için Freiburg'la ön görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu Heidenheim'de kiralık geçiren 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Alman ekibinde 34 resmi maçta forma giydi.2001 doğumlu futbolcu bu maçlarda 11 gol 5 asistlik performans sergiledi. Yaz transfer döneminde Freiburg'a transfer olan Eren Dinkçi, santrfor hattında da forma giyebiliyor.

Güncellenme Tarihi : 20.9.2024 13:41

İLGİLİ HABERLER